100% онлайн кредит. Ви можете взяти до 100 000 леїв.

Всі ваші картки цифрові через додаток BT Pay

Відкрити бізнес-рахунок у БТ

Рауль з БТ

Ви дізнаєтеся швидко, безкоштовно і нон-стоп інформацію про вашу компанію.

Безпосередньо у WhatsApp.

Швидко керуйте всіма візитними картками від BT

Ви пробували NeoBT?

Новий онлайн-банкінг Банка Трансільванія, який дуже скоро замінить нинішню платформу.

Від NeoBT, у вас є онлайн-доступ до ваших облікових записів, і ви можете робити всі операції, які ви робите зараз з BT24. Крім того, ви отримуєте додаткову функціональність.

Політика конфіденційності

Політика Banca Transilvania S.A. Щодо обробки та захисту персональних даних у рамках банківської діяльності ("Політика" або "Політика конфіденційності BT")

Переглянуто 11.06.2021

У Банка Трансільванія С.А. (далі - "БТ", "Банк" або "ми") ми постійно стурбовані тим, що персональні дані всіх осіб, з якими ми взаємодіємо, обробляються в повній відповідності з чинними правовими положеннями і найвищими стандартами безпеки і конфіденційності.

Для того, щоб направляти і підтримувати нас у нашій діяльності в області обробки та захисту персональних даних, ми призначили співробітника із захисту даних (співробітник із захисту даних або DPO), з яким може зв'язатися будь-яка особа з будь-яких питань, пов'язаних з тим, як BT обробляє ці дані, надіславши скаргу:

  • штаб-квартира БТ в м. Мун. Клуж-Напока, вул. 30-36, джуд. Клуж, зі згадкою «до уваги співробітника із захисту даних» або повідомлення
  • dpo@btrl.ro адреси електронної пошти

Далі ми представляємо нашу політику в цій дуже важливій сфері, яку ми зобов'язуємося час від часу переглядати з метою її постійного вдосконалення.

Під цією Політикою ми маємо на увазі виконання по відношенню до всіх категорій осіб, чиї персональні дані ми обробляємо в рамках нашої банківської діяльності ("суб'єкти даних") зобов'язання інформувати відповідно до положень статті 13 -14 Регламенту ЄС No. 679/2016 або Загальний регламент про захист даних (далі – GDPR).

Всякий раз, коли у нас є об'єктивна можливість безпосередньо інформувати певні категорії суб'єктів даних про обробку їх даних, ми зобов'язуємося це зробити.

У деяких випадках, однак, ми або не маємо об'єктивної можливості, або це передбачало б непропорційні зусилля для безпосереднього виконання банком цього зобов'язання. У всіх цих ситуаціях ми виконуємо наше зобов'язання інформувати через цю Політику конфіденційності.

Якщо ви є постійним клієнтом банку - клієнтом БТ - і хочете проконсультуватися тільки з розділом, що стосується обробки даних даної категорії суб'єктів даних, ви можете отримати доступ: Загальна інформаційна примітка про обробку і захист персональних даних, що належать клієнтам БТ, що є невід'ємною частиною цієї Політики.

Ця Політика не адресована співробітникам Banca Transilvania, ця категорія суб'єктів даних інформується про персональні дані, які BT обробляє як роботодавець через окремий документ.

Нижче ми представимо, які категорії персональних даних ми обробляємо в рамках нашої банківської діяльності, хто є зацікавленими особами в цій обробці, для яких цілей ми використовуємо персональні дані, кому ми їх розкриваємо або передаємо, як довго ми їх зберігаємо, яким чином ми забезпечуємо їх безпеку, а також які права суб'єкти даних можуть здійснювати у зв'язку з цією обробкою.

Якщо ви не знайомі зі значенням різних спеціалізованих термінів, що використовуються в GDPR або застосовному банківському законодавстві, рекомендуємо вам спочатку вивчити розділ про:

Терміни, визначені в цьому розділі, матимуть наступне значення при використанні в цій Політиці:

a) "персональні дані" означає будь-яку інформацію, що стосується ідентифікованої або ідентифікованої фізичної особи ("суб'єкт даних"); фізична особа, яку можна ідентифікувати, прямо чи опосередковано, зокрема, шляхом посилання на такий ідентифікатор, як ім'я, ідентифікаційний номер, дані про місцезнаходження, онлайн-ідентифікатор або один або кілька факторів, специфічних для її фізичної, фізіологічної, генетичної, психічної, економічної, культурної або соціальної ідентичності;

b) "Обробка персональних даних" або "обробка даних" означає будь-яку операцію або набір операцій, що здійснюються над персональними даними або наборами персональних даних, з використанням або без використання автоматизованих засобів, таких як збір, запис, організація, структурування, зберігання, адаптація або зміна, пошук, консультація, використання, розкриття шляхом передачі, поширення або надання іншим чином; вирівнювання або комбінація, обмеження, стирання або знищення;

c) "GDPR" означає Регламент (ЄС) 2016/679 Європейського Парламенту та Ради від 27 квітня 2016 року про захист фізичних осіб у зв'язку з обробкою персональних даних та про вільний рух таких даних та скасування Директиви 95/46/ЄС;

г) "BT Financial Group" - Банк разом з підконтрольними йому суб'єктами господарювання, такими як BT Microfinance IFN SA ("BT Mic") , BT Asset Management S.A.I. S.A., ( "BTAM"), BT Leasing Transilvania IFN S.A. ("BTL"), BT Direct IFN S.A. ("BTD"), BT Capital Partners S.S.I.F. S.A.("BTCP"), Фонд румунського підприємця Club Foundation, Фонд Клужул має душу та інші суб'єкти, які можуть приєднатися до цієї групи в майбутньому;

e) "Контролер" означає юридичну особу, яка самостійно або спільно з іншими особами визначає цілі та засоби обробки персональних даних;

f) "суб'єкт даних" означає фізичну особу, чиї персональні дані обробляються;

g) "Одержувач" означає фізичну або юридичну особу, орган державної влади, агентство або інший орган, якому розкриваються персональні дані, незалежно від того, чи є він третьою стороною;

h) "третя сторона" означає фізичну або юридичну особу, орган державної влади, агентство або інший орган, крім Суб'єкта даних, Контролера, Обробника і які під безпосереднім керівництвом Контролера або Обробника уповноважені обробляти Персональні дані;

i) "Наглядовий орган" означає незалежний орган державної влади, створений державою-членом, відповідальним за моніторинг застосування GDPR. У Румунії наглядовим органом є Національний наглядовий орган з обробки персональних даних – «ANSPDCP»;

j) "біометричні дані" означає персональні дані, що є результатом конкретних методів обробки, пов'язаних з фізичними, фізіологічними або поведінковими характеристиками фізичної особи, які дозволяють або підтверджують унікальну ідентифікацію цієї особи, такі як зображення обличчя або дані відбитків пальців;

k) %quot%Health data%quot% означає персональні дані, що стосуються фізичного або психічного здоров'я фізичної особи, включаючи надання медичних послуг, які розкривають інформацію про стан її здоров'я;

l) "Зразок підпису" означає власноручний підпис Клієнта, написаний на документах, що використовуються у його відносинах з банком, та/або підпис Клієнта, захоплений електронним пристроєм (SignaturePad), наданим Банку як зразок підпису;

m) %quot%Бенефіціарна власність%quot% відповідно до положень пункту 4 статті 4. 1 Закону – ні. 129/2019 для запобігання та протидії відмиванню коштів та фінансуванню тероризму, а також для внесення змін та виконання певних нормативних актів, є будь-яка фізична особа, яка в кінцевому підсумку володіє або контролює клієнта та/або фізичну особу, від імені якої здійснюється операція, операція або діяльність, і включає принаймні категорії фізичних осіб, зазначених у пункті 4 статті 4. 2 цього законодавчого акта;

н) "Публічна особа" відповідно до положень п. 3 ст. 1 Закону – ні. 129/2019 для запобігання та протидії відмиванню коштів та фінансуванню тероризму, а також для внесення змін та виконання деяких нормативних актів, є особами, які здійснюють або виконують важливі державні функції, і включають принаймні категорії осіб, зазначених у п. 2 цього закону.

BANCA TRANSILVANIA S.A. є кредитною установою, юридичною особою румун, зареєстрованою в Торговому реєстровому бюро Клуж під номером J12/4155/1993, що має унікальний реєстраційний код No. RO5022670 і наступні контактні дані: адреса зареєстрованого офісу Str. Calea Dorobanților Nr. 30-36, поштовий індекс 400117, Cluj-Napoca, повіт Клуж, Румунія Тел: 0801 01 0128 (BT) - виклик з мережі Ромтелеком, 0264 308 028 (BT) - виклик з будь-якої мережі, включаючи міжнародну, *8028 (BT) - виклик з мереж Vodafone і Orange, адреса електронної пошти: contact@bancatransilvania.ro, www.bancatransilvania.ro сайту.

BT має понад 500 одиниць - філії, агентства, робочі пункти, що працюють в Румунії, а також підрозділи, через які вона здійснює свою банківську діяльність в Італії.

Наш офіційний сайт www.bancatransilvania.ro (далі - «веб-сайт БТ»).

Банк також управляє іншими веб-сайтами, оновлений список яких ви можете знайти тут: https://www.bancatransilvania.ro//site-uri-bt.pdf

Банка Трансільванія С.А. є материнською компанією фінансової групи Banca Transilvania (далі також іменується «БТ Груп»), до якої також входять такі дочірні суб'єкти Банку: BT Microfinance IFN SA («BT Mic»), BT Capital Management S.A.I.S.A., («BTAM») ( «BTCP»)

C. Які персональні дані обробляє BT, кому вони належать і для яких цілей ми їх використовуємо?

В рамках банківської діяльності Banca Transilvania обробляє різні категорії персональних даних, залежно від якості, яку мають суб'єкти даних по відношенню до БТ.

Що стосується відносин, які ви маєте з банком у певному контексті, ми представляємо вас окремо в наступному, як ми будемо обробляти ваші персональні дані:

a. Хто такий клієнт BT?

«БТ Клієнт» або «Клієнт» - фізична особа, яка належить до будь-якої з наступних категорій суб'єктів даних:

  • резиденти або нерезиденти, власники хоча б одного рахунку, відкритого в Банку (також званого «фізичною особою-клієнтом, що має рахунок» або які заповнюють виділені форми для набуття цієї якості;
  • законні або звичайні представники фізичних або юридичних клієнтів, які є власниками рахунків, у тому числі Клієнти типу уповноважених фізичних осіб;
  • довірені особи з операційними правами на рахунках клієнтів, які є фізичними або юридичними особами, що мають рахунок;
  • бенефіціарна власність фізичних або юридичних клієнтів, які є власниками рахунків, відкритих в БТ;
  • особи, які мають право подавати банківські документи, збирати виписки по рахунку та/або вносити грошові суми на ім'я та від імені Клієнтів, фізичних або юридичних осіб, які мають рахунок (також відомі як «делегати»);
  • будь-які інші фізичні особи-користувачі продукту/послуги банку, які не мають якості Клієнта-власника рахунку, законного представника, уповноваженого, делегованого або бенефіціарного власника, а також, але не обмежуючись: користувачами додаткових карток, користувачами послуг інтернет/мобільного банкінгу, користувачами мобільних платіжних додатків, пропонованих банком, менеджерами з кредитними рахунками, відкритими в банку, користувачів ваучерів на харчування БТ);
  • поручителями будь-якого виду платіжних зобов'язань, взятих на себе індивідуальними або юридичними клієнтами, які є власниками рахунків;
  • особи, які просять банк відкрити договірні відносини та/або укласти договір з певним продуктом/послугою банку, навіть якщо цей запит відхилено;
  • юридичних або звичайних правонаступників зазначених вище.

Нагадуємо, що повні деталі, у форматі для друку, про обробку БТ даних її постійних клієнтів – Клієнтів БТ – також можна знайти в Загальній інформаційній записці про обробку та захист персональних даних, що належать Клієнтам БТ.

b. Цілі, для яких ми обробляємо Дані клієнта BT

Як це може бути, якщо ви є клієнтом BT, ми будемо обробляти ваші дані наступним чином:

  • перевірка особистості, з метою запобігання відмиванню грошей та фінансуванню тероризму, а також підтвердження статусу клієнта БТ;

Перевірка особи здійснюється при встановленні та під час розвитку ділових відносин, при замовленні будь-якої транзакції або коли її просять отримати інформацію або виконати такі операції, як, але не обмежуючись: інформацією про рахунки, поданням / передачею будь-яких запитів / рефералів, здачею карток, токенів, опцій вираження, контрактних продуктів / послуг банку, доступ до вже укладених банківських послуг, а також з нагоди телефонних дзвінків, ініційованих Клієнтами або банком.

У підрозділах банку посвідчення перевіряється на підставі документів, що посвідчують особу, в строк дії, які повинні бути представлені в оригіналі, а також в онлайн-середовищі та в рамках ініційованих Клієнтом або банком телефонних дзвінків шляхом запиту на надання та перевірки інформації, яка вже є в записах банку щодо Клієнта;

  • знання клієнтів для запобігання відмиванню грошей та фінансуванню тероризму, включаючи перевірку на основі ризиків, шляхом застосування заходів належної перевірки клієнтів, які передбачають як перевірку особистості, так і обробку персональних даних, що вимагаються законом, як на момент набуття конкретною особою статусу клієнта (збір даних), за весь період часу ця якість проводиться (оновлення даних), а також після закінчення цього часу, протягом встановленого законом періоду часу після моменту припинення перебування на посаді Клієнта (зберігання та обробка даних для цілей, дозволених законом);
  • оцінка платоспроможності, зниження кредитного ризику, визначення ступеня заборгованості Клієнтів, зацікавлених в персоналізованих пропозиціях по відношенню до кредитних продуктів банку або контрактування цих видів продукції (аналіз кредитного ризику);
  • укладення та виконання договорів, укладених між банком та клієнтами, пов'язаних з пропонованими ним продуктами та послугами від свого імені (наприклад, але не обмежуючись: картками, депозитами, кредитами, інтернетом та мобільним банкінгом, SMS Alert);
  • Для отримання детальної інформації про обробку персональних даних в рамках послуги самообслуговування BT Livia, будь ласка, відвідайте наступне посилання: https://www.bancatransilvania.ro/files/self-service-livia-de-la-bt/nota_informare_prelucrare_date_caracter_personal_serviciu_livia_de_la_bt.pdf
  • Для отримання детальної інформації про обробку персональних даних в рамках сервісу BT Visual Help , будь ласка, перейдіть за наступним посиланням: https://www.bancatransilvania.ro/nota-de-informare-prelucrare-date-cu-caracter-personal-bt-visual-help/
  • укладення та виконання договорів, пов'язаних з випадковими операціями, такими як, але не обмежуючись: депозитами готівкових сум, зробленими Клієнтами на прилавках або за допомогою пристроїв банку, якщо суми осідають на банківських рахунках, на яких відповідні Клієнти не мають операційних прав (вони не мають дієздатності власника рахунку, уповноважені, делеговані на цих рахунках), послуги з переказу грошей, обмін валют;
  • розрахунки за банківськими операціями;
  • встановлення гарнірів, облік отриманих сум, що перейнялися в розпорядженні кредиторів, та надання відповідей щодо них виконавчим органам та/або компетентним органам відповідно до юридичних зобов'язань банку;
  • контроль за безпекою осіб, приміщень та/або активів банку або відвідувачів його підрозділів;
  • складання та передача звітів установам, компетентним їх отримувати, відповідно до правових положень, що застосовуються до банку (наприклад, але не обмежуючись ними: звіти про інциденти з платежами в Центральному платіжному центрі в межах NBR, декларування операцій, що перевищують встановлену законом суму, національному управлінню з питань запобігання та протидії відмиванню коштів);
  • проведення аналізу та ведення обліку господарського, фінансового та/або адміністративного управління банком;
  • адміністрування у внутрішніх відділах послуг і продуктів, пропонованих банком;
  • оцінка та моніторинг фінансово-комерційної поведінки Клієнтів під час розвитку ділових відносин з банком, з метою виявлення незвичайних операцій та підозрілих операцій, відповідно до юридичних зобов'язань знань Клієнтури, встановлених у завданні банку щодо запобігання відмиванню коштів та фінансуванню тероризму; 
  • стягнення заборгованості та стягнення дебіторської заборгованості, зареєстрованої Клієнтами;
  • запобігання придбанню або відновленню статусу клієнта особами з неналежною поведінкою, що може перешкодити здійсненню розумної банківської діяльності, відповідно до юридичних зобов'язань, які має банк;
  • захист в суді прав та інтересів банку, вирішення спорів, розслідувань або будь-яких інших клопотань/ скарг/запитів, в яких бере участь банк; 
  • здійснення контролю за ризиками за процедурами і процесами банку, а також проведення аудиторської або слідчої діяльності;
  • вживати заходів/надання інформації або відповідати на запити/направлення/скарги будь-якого роду, адресовані банку будь-якою особою та/або органами влади чи установами, на будь-якому каналі, у тому числі за допомогою електронних комунікацій та інтернет-сервісів;
  • доведення запитів/угод/варіантів щодо окремих аспектів, які запитуються/обговорюються/узгоджуються в рамках телефонних дзвінків, ініційованих Клієнтами або банком, шляхом фіксації обговорюваних аспектів та, залежно від обставин, аудіозапису телефонних розмов або, залежно від обставин, аудіо-відео;
  • інформування клієнтів про продукти/послуги, що знаходяться у них в банку, з метою належного виконання договорів (таких як, але не обмежуючись виписками по рахунку або картках, інформація про графіки роботи підрозділів банку, інформація про внесення гарніру на рахунки, повідомлення про наявність несанкціонованих дебетів або про заборгованість при оплаті розстрочки, відомості про наближення строку припинення певного товару/послуги, що утримується, інформація про поліпшення або нові об'єкти, пропоновані у зв'язку з проведеним товаром/послугою);
  • розсилка рекламних повідомлень, за згодою, висловленою клієнтами на бланках, доступних у підрозділах банку, на його веб-сайті або в рамках послуг, що пропонуються онлайн;
  • збір думки клієнтів про якість послуг/продуктів/працівників БТ (оцінка якості послуг);
  • фінансова освіта Клієнтів;
  • проведення внутрішніх (у тому числі статистичних) аналізів, як щодо продуктів/послуг, так і щодо портфеля та профілю клієнтів, для вдосконалення та розвитку продуктів/послуг, а також проведення досліджень, аналізу ринку, аналізу думок клієнтів щодо продуктів/послуг/працівників банку;
  • архівування - як у фізичному, так і в електронному форматі - документів, складання резервних копій;
  • виконання реєстраційних та секретарських послуг щодо кореспонденції, адресованій банку та/або надісланій ним, а також для здійснення кур'єрської діяльності; 
  • забезпечення безпеки ІТ-систем, що використовуються БТ, і фізичних просторів, в яких працює банк;
  • запобігання шахрайству;
  • розрахунок комісій, на які мають право певні категорії працівників банку;

c. Категорії персональних даних, що обробляються клієнтами BT 

  • ідентифікаційні дані: ім'я, прізвище, псевдонім (якщо є), дата і місце народження, особистий ідентифікаційний номер (CNP) або інший подібний унікальний ідентифікатор, такий як CUI для уповноважених осіб або КІФ для фізичних осіб, які здійснюють ліберальні професії (наприклад, інший унікальний ідентифікатор виділяється банком клієнтам, класифікованим в категорії "нерезиденти", і це представлено кодом, що складається з послідовності цифр, пов'язаних з роком, місяць, день народження та номер документа, що посвідчує особу, цілого або усіченого), серія та номер національного або міжнародного документа/ паспорта, що посвідчує особу, а також його копія, місце проживання та адреса проживання;
  • контактні дані: адреса кореспонденції (якщо є), номер телефону, номер факсу, адреса електронної пошти;
  • громадянство;
  • інформація про мету і характер ділових відносин;
  • фінансові дані (такі як, але не обмежуючись цією, дані про транзакції, включаючи обсяг очікуваних операцій);
  • податкові дані (країна податкового резидентства);
  • професії, професії, імені роботодавця або характеру власної діяльності (якщо є),
  • відомості про важливу державну посаду , що обіймається - за наявності - і політичні думки (виключно в контексті отримання інформації, пов'язаної зі статусом публічно викритої особи - ПЕП);
  • спроможність, холдинги і, у відповідних випадках, повноваження представництва, що зберігаються в юридичних особах;
  • відомості про сімейну ситуацію (включаючи сімейний стан, кількість дітей, дітей на утриманні тощо);
  • інформацію про економічну та фінансову ситуацію (включаючи дані про доходи, дані про банківські операції та їх історію, дані про активи, що належать/належать, а також дані про поведінку платежів);
  • зображення (міститься в документах, що посвідчують особу або фіксується камерами відеоспостереження, встановленими в підрозділах банку, на обладнанні БТ, а також в аудіо- та/або відеозаписах, залежно від випадку);
  • голосові, під час розмов та записів телефонних або аудіо-відео розмов (ініційованих Клієнтами або банком);
  • вік, з метою перевірки правомочності укладати певні продукти/послуги/пропозиції банку (наприклад, кредитні продукти, продукти, присвячені неповнолітнім тощо);
  • думки, висловлені під час повідомлень / скарг / розмов, в тому числі телефонів, по відношенню до продуктів / послуг / співробітників банку;
  • підпис (включаючи зразок підпису);
  • біометричні дані (наприклад, але не обмежуючись 20% становищем неграмотних або слабозорих осіб, які можуть обробляти відбитки пальців);
  • ідентифікатори, включаючи ідентифікатори, виділені Banca Transilvania або іншими фінансово-банківськими або небанківськими установами, необхідні для надання послуг, таких як, але не обмежуючись ними: Клієнтський код BT (CIF BT), ідентифікатори транзакцій, коди IBAN, прикріплені до банківських рахунків, номери дебетових / кредитних карток, дата закінчення терміну дії картки, номери контрактів, коди та тип операційної системи мобільних телефонів або інших пристроїв, що використовуються для доступ до послуг мобільного банкінгу / мобільних платіжних додатків, а також IP-адреси пристрою, що використовується для доступу до цих сервісів. Коди мобільних телефонів, тип операційної системи та IP-адреси обробляються виключно для забезпечення заходів безпеки транзакцій, що здійснюються через ці сервіси, з метою запобігання шахрайству;
  • дані про здоров'я, тільки якщо обробка таких даних необхідна для доведення клієнтами складної ситуації, в якій вони або члени їх сімей опинилися, особливо з метою надання об'єктів або в контексті надання / проведення страхових продуктів / послуг, проміжних банком;
  • для кредитних продуктів: вид продукту, термін надання, дата надання, термін надання, термін виконання, надані суми та кредити, належні суми, стан рахунку, дата закриття рахунку, валюта кредиту, періодичність платежів, сплачена сума, щомісячний внесок, найменування та адреса роботодавця, належні суми, непогашені суми, кількість непогашених внесків, термін заборгованості, кількість днів прострочення погашення кредиту. Ці дані обробляються як у власних записах банку, так і - в залежності від обставин - в системі бюро кредитних історій і / або інших записах / системах даного типу;
  • інформація про шахрайську/потенційно шахрайську діяльність, що складається з даних про звинувачення та засудження, пов'язані з такими злочинами, як шахрайство, відмивання грошей та фінансування тероризму;
  • інформація, пов'язана з вчиненням правопорушень або правопорушень у фінансово-банківській сфері, у прямих відносинах з Banca Transilvania S.A., встановленими остаточними або безвідклинковими судовими рішеннями, як це може бути, або безальтернативними адміністративними актами;
  • інформацію про місцезнаходження певних операцій (неявно, у разі виконання операцій на обладнанні БТ, що належить Banca Transilvania);
  • дані та інформація, пов'язані з продуктами та послугами, що пропонуються банком або його співробітниками, які використовують суб'єкти даних (наприклад, але не обмежуючись ними, кредит, депозит, страхові продукти);
  • будь-які інші персональні дані, що належать Клієнтам, які доведені до нашої уваги в різних контекстах іншими Клієнтами або будь-якими іншими особами.

a. Хто / в яких ситуаціях ми обробляємо ваші дані як випадковий клієнт BT?

«Випадковий клієнт БТ» - фізична особа, яка замовляє операції наступних типів на прилавках або через обладнання БТ:

  • депозити грошових сум на рахунки БТ, які не мають статусу (включаючи клієнтів BT, які внесли суми на банківські рахунки, на яких вони не мають стояння, діятимуть у цій якості);
  • обмін валют;
  • грошові перекази через Western Union (WU);
  • оплата комунальних платежів;
  • виплата різних страхових внесків або премій;
  • виведення дивідендів або інших видів сум;
  • Зняття готівки з обладнання БТ картками, емітними іншими банківськими або платіжними установами тощо).

Конкретну інформаційну записку про обробку персональних даних з метою внесення сум готівкою можна знайти тут https://www.bancatransilvania.ro//Nota-de-informare-privind-prelucrarea-datelor-cu-caracter-personal-depunere-sume-in-numerar-clienti-ocazionali-BT.pdf

Ми обробляємо ваші дані як випадковий клієнт BT кожного разу, коли ви робите транзакції типу, перерахованого вище, навіть якщо ви також є постійним клієнтом банку.

b. Цілі, для яких ми обробляємо дані клієнтів BT Casual

Коли ви дієте по відношенню до BT як випадковий клієнт, ваші дані обробляються, у відповідних випадках, для наступних цілей:

  • перевірка особистості з метою запобігання відмиванню грошей та фінансуванню тероризму; У разі випадкових операцій, що здійснюються через підрозділи банку, посвідчення особи перевіряється на підставі документів, що посвідчують особу, в строк дії, які повинні бути пред'явлені в оригіналі, а в разі використання обладнання БТ через іншу інформацію про платника в записах банку;
  • знання клієнтів для запобігання відмиванню грошей та фінансуванню тероризму, включаючи перевірку на основі ризиків, шляхом застосування заходів належної перевірки клієнтів;
  • оцінка та моніторинг фінансово-комерційної поведінки з метою виявлення незвичайних операцій та підозрілих операцій, відповідно до юридичних зобов'язань знань клієнтури, встановлених у зборі банку за запобігання відмиванню коштів та фінансуванню тероризму;
  • укладення та виконання договору, пов'язаного з випадковою операцією;
  • розрахунки за банківськими операціями;
  • складання та передача звітів установам, компетентним їх отримувати, відповідно до правових положень, що застосовуються до банку (наприклад, але не обмежуючись ними: звіти про інциденти з платежами в Центральному платіжному центрі в рамках NBR, декларування операцій, що перевищують встановлену законом суму, національному управлінню з питань запобігання та протидії відмиванню коштів);
  • проведення аналізу та ведення обліку господарського, фінансового та/або адміністративного управління банку;
  • адміністрування у внутрішніх відділах послуг і продуктів, пропонованих банком;
  • захист в суді прав та інтересів банку, вирішення спорів, розслідувань або будь-яких інших клопотань/ скарг/запитів, в яких бере участь банк; 
  • здійснення контролю за ризиками за процедурами і процесами банку, а також проведення аудиторської або слідчої діяльності;
  • контроль за безпекою осіб, приміщень та/або активів банку або відвідувачів його підрозділів;
  • вживати заходів/надання інформації або відповідати на запити/направлення/скарги будь-якого роду, адресовані банку будь-якою особою та/або органами влади чи установами, на будь-якому каналі, у тому числі за допомогою електронних комунікацій та інтернет-сервісів;
  • проведення внутрішніх (у тому числі статистичних) аналізів;
  • архівування - як у фізичному, так і в електронному форматі - документів, складання резервних копій;
  • виконання реєстраційних та секретарських послуг щодо кореспонденції, адресованій банку та/або надісланій ним, а також для здійснення кур'єрської діяльності; 
  • забезпечення безпеки ІТ-систем, що використовуються БТ, і фізичних просторів, в яких працює банк;
  • запобігання шахрайству.

c. Категорії персональних даних, що обробляються випадковим клієнтам BT

Випадкові клієнти BT , як це може бути, обробляють наступні категорії персональних даних:

  • ідентифікаційні дані - ім'я, прізвище, серія та номер національного або міжнародного документа/ паспорта, персонального ідентифікаційного номера (CNP) або іншого подібного унікального ідентифікаційного елемента, наприклад, КУІ для уповноважених фізичних осіб або КІФ для фізичних осіб, які здійснюють ліберальні професії (наприклад, інший унікальний ідентифікатор виділяється банком Клієнтам, класифікованим за категорією "нерезиденти" і це представлено кодом, що складається з послідовності цифр, пов'язаних з рік, місяць, день народження та ідентифікаційний номер, цілий або усічений), домашня адреса та - в деяких випадках, передбачених законом - включаючи копію документа, що посвідчує особу (як правило, для вкладів сум готівкою, обміну валют, послуг з переказу коштів понад певну суму або на які свідчать ознаки підозри);
  • реквізити суми, охопленої операцією, і пояснення характеру платежу (що являє собою платіж);
  • ідентифікатор транзакції;
  • підпис;
  • контактні дані – номер телефону та/або адреса електронної пошти у випадку вкладників грошових сум, які не є Клієнтами БТ, які бажають надати їх нам для повідомлення про скасування транзакції);
  • зображення (з документа, що посвідчує особу, якщо необхідно зберегти його копію або, в міру випадку, зняте камерами відеоспостереження);
  • інформацію про місцезнаходження певних операцій (неявно, у разі виконання операцій на обладнанні БТ);

a. Хто є фізичною особою, пов'язаною з заявником на кредит БТ?

Вони є фізичними особами, пов'язаними з заявником на отримання кредиту* (також званий «заявником» або «боржником») і утворюють з ним одну групу, будь-яку з тих, що зазначені в таблиці нижче:

* Заявником кредиту є фізична або юридична особа, яка подає кредитну заявку до БТ.
Він / вона вважається заявником кредиту, включаючи чоловіка / партнера по життю / спів-боржника / поручителя основного заявника кредиту.

  1. Чоловік/партнер заявника разом з компаніями, над якими заявник має контроль або яким він керує
  2. Інші близькі члени сім'ї заявника разом з компаніями, над якими вони мають контроль або якими вони керують, оскільки між ними та заявником кредиту є відносини або між компаніями, які вони контролюють / управляють.
  3. Суб'єкти, в яких заявник здійснює контроль прямо або побічно шляхом:
    • володіння не менше 50% акцій/ акцій;
      та/або
    • Можливість отримати більшість голосів в АГА
      та/або
    • Можливість призначити/усунути більшість членів керівних, адміністративних або наглядових органів
  4. Організації, в яких заявник є адміністратором
  5. Організації, в яких заявник є Генеральним директором та головою фондів/асоціацій/державних органів
  6. Материнські компанії/дочірні компанії компаній, перелічених у пунктах 3 і 4;
    Компанії, що перехилися компаніями, посилаються в пунктах 3 і 4.
  7. Директори та особи, які здійснюють контроль прямо або опосередковано в компаніях, зазначених у пунктах 3, 4 і 6, за винятком зазначених вище
  8. Фізична та/або юридична особа, яка гарантує своїми активами (включаючи дохід у випадку спів-боржника/поручителя) кредит заявника, якщо виконання цих гарантій вплине на нього таким чином, що це ускладнить його здатність платити

b. Цілі, для яких ми обробляємо дані, що належать фізичним особам у групі боржника БТ

Якщо ви така особа, ми обробляємо ваші дані, як це може бути, з наступною основною метою:

  • оцінка платоспроможності, зниження кредитного ризику, визначення ступеня заборгованості Клієнтів, зацікавлених в персоналізованих пропозиціях по відношенню до кредитних продуктів банку або контрактування цих видів продукції (аналіз кредитного ризику);

У контексті аналізу заявки на отримання кредиту заявника, фізичної або юридичної особи, Banca Transilvania S.A. також обробляє ваші персональні дані, якщо ви включите себе в будь-яку з категорій фізичних осіб, зазначених в таблиці вище (які входять до групи боржника), так як на банк поширюються юридичні зобов'язання щодо встановлення та аналізу його впливу на групи пов'язаних клієнтів, в рамках аналізу кредитних ризиків.
Також, як особа, що звітує, банк повідомить про ці експозиції та склад груп боржників клієнтів, пов'язаних з NBR, Credit Risk Central (тільки в тих випадках, де це можливо).
Ці ваші дані необхідні для того, щоб банк міг перейти до аналізу заявки/запиту кредиту, а відмова заявника (або самостійно) заявника (або самостійно) надати їх або опрацювати може визначити неможливість банку проаналізувати та/або затвердити кредит.

Персональні дані, що належать вам, передаються/ розкриваються, як це може бути, в Центральний офіс кредитного ризику в рамках NBR, а також, з дотриманням необхідності знати принцип, суб'єктам з фінансової групи БТ та / або постачальникам послуг, що використовуються банком в процесі аналізу заявки на кредит.

Період зберігання ваших даних у записах банку дорівнює періоду існування групи /груп підключених клієнтів, до яких ви належите.

Інші цілі, пов'язані з основною метою, зазначеною вище, для яких ми обробляємо ваші дані, як це може бути, наступні:

  • перевірка особистості, в тому числі для підтвердження / спростув вашого статусу клієнта BT;
  • складання та передача звітів установам, компетентним їх отримувати, відповідно до правових положень, що застосовуються до банку (наприклад, але не обмежуючись цим: Центральний кредитний ризик в рамках NBR);
  • проведення аналізу та ведення обліку господарського, фінансового та/або адміністративного управління банку;
  • адміністрування у внутрішніх відділах послуг і продуктів, пропонованих банком;
  • захист в суді прав та інтересів банку, вирішення спорів, розслідувань або будь-яких інших клопотань/ скарг/запитів, в яких бере участь банк; 
  • здійснення контролю за ризиками за процедурами і процесами банку, а також проведення аудиторської або слідчої діяльності;
  • вживати заходів/надання інформації або відповідати на запити/направлення/скарги будь-якого роду, адресовані банку будь-якою особою та/або органами влади чи установами, на будь-якому каналі, у тому числі за допомогою електронних комунікацій та інтернет-сервісів;
  • проведення внутрішніх (у тому числі статистичних) аналізів;
  • архівування - як у фізичному, так і в електронному форматі - документів, складання резервних копій;
  • виконання реєстраційних та секретарських послуг щодо кореспонденції, адресованій банку та/або надісланій ним, а також для здійснення кур'єрської діяльності; 
  • забезпечення безпеки ІТ-систем, що використовуються БТ, і фізичних просторів, в яких працює банк;
  • запобігання шахрайству.

c. Категорії персональних даних, що обробляються фізичними особами в групі боржника БТ

  • ідентифікаційні дані - ім'я, прізвище, CNP;
  • посаду, дієздатність, право власності та, у відповідних випадках, повноваження представництва, що належать юридичним особам групи боржника;
  • як це може бути, інші дані в записах банку або у відкритому доступі, які необхідні для досягнення основної мети аналізу кредитного ризику.

a. Хто є підписантом / контактною особою від договірних партнерів БТ?

  • Підписанти є, як правило, законними представниками або іншими особами, призначеними договірними партнерами для підписання договорів, укладених з банком (незалежно від того, чи є договірні партнери Клієнтами БТ, юридичними особами, власниками рахунку або постачальниками послуг, співробітниками, постачальниками товарів, укладеними банком);
  • Контактні особи - особи, призначені договірним партнером і повідомлені ним банку з метою підтримки зв'язку для належного виконання договору, незалежно від того, чи згадуються їх дані в договорі.

b. Цілі, для яких ми обробляємо дані підписантів / контактних осіб від договірних партнерів БТ

Якщо ви є підписантом / контактною особою від будь-якого договірного партнера банку, ми обробляємо ваші дані, як це може бути, для:

  • укладення та належне виконання договору, укладеного з договірним партнером (як правило, це ваш роботодавець), а також для інших цілей, у тісному зв'язку з укладенням та виконанням договору, а саме:
  • складання та передача звітів установам, компетентним їх отримувати, відповідно до правових положень, що застосовуються до банку;
  • проведення аналізу та ведення обліку господарського, фінансового та/або адміністративного управління банку;
  • захист в суді прав та інтересів банку, вирішення спорів, розслідувань або будь-яких інших клопотань/ скарг/запитів, в яких бере участь банк; 
  • здійснення контролю за ризиками за процедурами і процесами банку, а також проведення аудиторської або слідчої діяльності;
  • вжиття заходів/надання інформації або реагування на запити/направлення/скарги будь-якого роду, адресовані банку вами або органами влади чи установами, на будь-якому каналі, у тому числі за допомогою електронних комунікацій та інтернет-сервісів;
  • проведення внутрішніх (у тому числі статистичних) аналізів;
  • архівування - як у фізичному, так і в електронному форматі - документів, складання резервних копій;
  • виконання реєстраційних та секретарських послуг щодо кореспонденції, адресованій банку та/або надісланій ним, а також для здійснення кур'єрської діяльності; 
  • забезпечення безпеки ІТ-систем, що використовуються БТ, і фізичних просторів, в яких працює банк;
  • запобігання шахрайству;

Категорії персональних даних, що обробляються підписантами / контактними особами від договірних партнерів

Ми обробляємо, як правило, наступні категорії персональних даних, що стосуються Вас, залежно від випадку можуть бути:

Для підписантів:

  • ідентифікаційні дані - ім'я та прізвище;
  • функція;
  • підпис.

Для контактів:

  • ідентифікаційні дані - ім'я та прізвище;
  • контактні дані - номер телефону (послуги) та/або адреса електронної пошти (послуги);
  • функція.

З інформаційною запискою, присвяченою підписантам та контактним особам, які діють від імені договірних партнерів БТ, можна ознайомитися тут: https://www.bancatransilvania.ro//Nota-de-informare-privind-prelucrarea-datelor-cu-caracter-personal-semnatari-persoane-de-contact-pentru-partener-contractual-BT.pdf

a. Хто є акціонером /зобов'язуютом BT або особою, чиї дані ми обробляємо по відношенню до даних наших акціонерів / зобов'язань?

  • Акціонер BT - ви є акціонером BT, якщо ви володієте як акції фізичної або юридичної особи, випущені Banca Transilvania S.A.;
  • BT зобов'язуючий - ви є зобов'язаним BT, якщо ви володієте в якості фізичної або юридичної особи облігаціями, випущеними Banca Transilvania S.A.;
  • Фізичні особи, дані яких ми обробляємо, як правило, по відношенню до даних акціонерів BT / зобов'язань - юридичних або звичайних представників акціонерів БТ / зобов'язань, осіб, які співвласники акцій / облігацій з акціонерами / зобов'язаннями БТ, правонаступників акціонерів / облігацій БТ.

b. Цілі, для яких ми обробляємо дані акціонерів / зобов'язань БТ або інших осіб по відношенню до даних акціонерів BT / зобов'язань

Якщо ви є акціонером та/або зобов'язуючою БТ або фізичною особою, дані якої ми обробляємо щодо даних акціонерів/зобов'язань, ми будемо використовувати ваші дані, як це може бути, для наступних цілей:

  • перевірка особи, з метою підтвердження/ визнання недійсними дієздатності акціонера/зобов'язуву банку, іншої якості по відношенню до акціонерів/зобов'язань БТ;
  • виконання конкретних юридичних зобов'язань та видів діяльності, що випливають зі статусу емітента БТ (наприклад, організації AGA, послуг з пакетів акцій, конкретних комунікацій для інвесторів);
  • встановлення гарнірів, облік отриманих сум, що перейнялися в розпорядженні кредиторів, та надання відповідей щодо них виконавчим органам та/або компетентним органам відповідно до юридичних зобов'язань банку;
  • складання та передача звітів установам, компетентним їх отримувати, відповідно до правових положень, що застосовуються до банку;
  • проведення аналізу та ведення обліку господарського, фінансового та/або адміністративного управління банку;
  • адміністрування у внутрішніх відділах послуг і продуктів, пропонованих банком;
  • захист в суді прав та інтересів банку, вирішення спорів, розслідувань або будь-яких інших клопотань/ скарг/запитів, в яких бере участь банк; 
  • здійснення контролю за ризиками за процедурами і процесами банку, а також проведення аудиторської або слідчої діяльності;
  • вжиття заходів/надання інформації або реагування на запити/направлення/скарги будь-якого роду, адресовані банку будь-якою особою, а також до тих, до яких звертаються органи влади або установи щодо акціонерів/зобов'язань БТ, на будь-якому каналі, в тому числі за допомогою електронних комунікацій та інтернет-сервісів;
  • доведення запитів/угод/варіантів щодо певних запитаних/обговорюваних/узгоджених аспектів, у тому числі у ініційованих Вами або банком телефонних дзвінках, шляхом запису обговорюваних питань та, залежно від випадку, запису аудіотелефонних розмов або, залежно від випадку, аудіо-відео;
  • проведення внутрішніх (у тому числі статистичних) аналізів;
  • архівування - як у фізичному, так і в електронному форматі - документів, складання резервних копій;
  • виконання реєстраційних та секретарських послуг щодо кореспонденції, адресованій банку та/або надісланій ним, а також для здійснення кур'єрської діяльності; 
  • забезпечення безпеки ІТ-систем, що використовуються БТ, і фізичних просторів, в яких працює банк;
  • запобігання шахрайству.

c. Категорії персональних даних, що обробляються акціонерам/зобов'язуючам БТ/іншим особам у зв'язку з їхніми даними

Якщо ви є акціонером та/або зобов'язуючою БТ, іншою особою по відношенню до них, ми обробляємо, як правило, наступні категорії персональних даних:

  • ідентифікаційні дані - ім'я, прізвище, CNP або інший унікальний ідентифікаційний елемент, серія та номер національного або міжнародного документа/ паспорта, поштової адреси та, у разі випадку, копії документа, що посвідчує особу (для ідентифікації акціонерів у разі запитів на отримання сертифіката акціонера або в'яжучого або історії акцій / облігацій, що зберігаються в БТ);
  • національність;
  • податкові дані (країна податкового резидентства);
  • інформацію про економічну та фінансову ситуацію, що стосується утримуваних активів - кількість акцій БТ та/або облігацій, включаючи історію володіння цими активами;
  • спроможність, холдинги і, у відповідних випадках, повноваження представництва, що зберігаються в юридичних особах;
  • підпис (за заявами, адресованими банку);
  • номер телефону, адреса електронної пошти, адреса кореспонденції, в залежності від обраного в запитах на адресу банку каналу зв'язку.

a. Хто є відвідувачем підрозділу BT та / або користувачем / відвідувачем обладнання BT?

  • Будь-яка фізична особа, яка відвідує підрозділи банку (включаючи його адміністративні будівлі), є відвідувачем підрозділів БТ , незалежно від того, здійснюють вони банківські операції;
  • Користувачем / відвідувачем обладнання BT є будь-яка фізична особа, яка використовує це обладнання або стоїть перед ним (банкомати, BT Express, BT Express Plus і т.д.), незалежно від того, чи знаходиться це обладнання всередині блоків BT або в інших місцях, незалежно від того, чи є користувач клієнтом BT, клієнтом BT Occasional або будь-якою іншою третьою стороною, незалежно від того, чи ініціює він банківські операції через обладнання BT,  незалежно від того, чи завершує вона банківську операцію, розпочату за допомогою обладнання БТ.

b. Цілі, для яких ми обробляємо дані відвідувачів підрозділів БТ та/або користувачів/відвідувачів обладнання БТ

Ми обробляємо ваші дані, як це може бути, для:

  • контроль за безпекою осіб, приміщень та/або активів банку або відвідувачів його підрозділів;
    • Детальніше про обробку даних через відеоспостереження можна дізнатися тут: https://www.bancatransilvania.ro/supraveghere-video/.
    • Детальніше про обробку даних відвідувачів для доступу до деяких одиниць БТ можна знайти тут: www.bancatransilvania.ro/monitorizare.pdf
    • проведення замовлених операцій через обладнання банку;

а також для інших пов'язаних з ними цілей, пов'язаних з основною метою, зазначеною вище, а саме:

  • перевірка особистості, як це може бути, якщо необхідно ідентифікувати вас на вимогу компетентних органів або коли банк має законний інтерес;
  • здійснення контролю за ризиками за процедурами і процесами банку, а також проведення аудиторської або слідчої діяльності;
  • проведення внутрішніх (у тому числі статистичних) аналізів;
  • архівування - як у фізичному, так і в електронному форматі - документів, складання резервних копій;
  • забезпечення безпеки ІТ-систем, що використовуються БТ, і фізичних просторів, в яких працює банк;
  • запобігання шахрайству.

Про відеоспостереження, а також про обробку даних для доступу до деяких блоків БТ суб'єктів даних також інформують конкретні значки та/або інформацію, що відображається при вході в підрозділи банку і, відповідно, на обладнання БТ.

c. Категорії персональних даних, що обробляються відвідувачам закладів та/або користувачам/відвідувачам обладнання БТ

Якщо ви відвідуєте підрозділи банку (включаючи його адміністративні будівлі) та / або використовуєте або стоїте перед обладнанням BT, ми обробимо вас, якщо це доречно:

  • зображення, зняте встановленими камерами відеоспостереження;
  • будь-які дані, необхідні для здійснення транзакцій, замовлених обладнанням BT або іншими пов'язаними з ними цілями, згаданими вище (наприклад, час, проведений в підрозділах / обладнанні БТ).

При цьому, щоб надати вам доступ до деяких підрозділів, де банк здійснює свою діяльність, співробітники, які мають обов'язки з охорони, ідентифікують вас на підставі документів, що посвідчують особу, і внежуть до спеціальних реєстрів, передбачених законом, такі дані щодо Вас:

  • ідентифікаційні дані – ім'я, прізвище, серія та номер національного або міжнародного документа, що посвідчує особу/ паспорта.

a. Хто є відвідувачем веб-сайтів BT / сторінок соціальних мереж?

Ця якість - будь-яка фізична особа, яка отримує доступ до будь-якого з веб-сайтів у портфоліо BT та / або його сторінках у соціальних мережах.

b. Цілі, для яких ми обробляємо дані відвідувачів веб-сайтів BT / сторінок соціальних мереж

За допомогою файлів cookie або інших подібних технологій ми обробляємо ваші дані як відвідувач веб-сайтів BT для цілей, детально описаних у політиці щодо файлів cookie, пов'язаних з кожним із веб-сайтів, а також коротко в центрах налаштувань банерів та файлів cookie.

Для веб-сайту www.bancatransilvania.ro Політику щодо файлів cookie також можна знайти, зайшло за наступним посиланням: https://www.bancatransilvania.ro/politica-de-utilizare-a-cookie-urilor/

Якщо на сайтах БТ ви вводите свої дані у вигляді скарг / запитів / скарг, заявок на продукти / послуги / кампанії банку, підписки на інформаційні бюлетені в різних областях, ми обробляємо дані, введені в цих формах, залежно від того, для:

  • вжиття заходів/надання інформації або реагування на запити/направлення/скарги будь-якого роду, адресовані банку будь-якою особою, а також до тих, до яких звертаються органи влади або установи щодо акціонерів/зобов'язань БТ, на будь-якому каналі, в тому числі за допомогою електронних комунікацій та інтернет-сервісів;
  • доведення запитів/угод/варіантів щодо певних запитаних/обговорюваних/узгоджених питань, у тому числі у ініційованих Вами або банком телефонних дзвінках, шляхом запису обговорюваних питань та, залежно від випадку, аудіозапису телефонних розмов або, залежно від випадку, аудіовідео;
  • збір вашої думки щодо якості послуг/продуктів/працівників БТ (оцінка якості обслуговування);
  • проведення внутрішніх (у тому числі статистичних) аналізів;
  • здійснення контролю за ризиками за процедурами і процесами банку, а також проведення аудиторської або слідчої діяльності;
  • архівування - як у фізичному, так і в електронному форматі - документів, складання резервних копій;
  • виконання реєстраційних та секретарських послуг щодо кореспонденції, адресованій банку та/або надісланій ним, а також для здійснення кур'єрської діяльності; 
  • забезпечення безпеки ІТ-систем, що використовуються БТ, і фізичних просторів, в яких працює банк;
  • запобігання шахрайству

Зверніть увагу, що підписка або скасування підписки на будь-яку адресу електронної пошти, введену Вами у формах / полях типу / полів типу / з назвою "інформаційний бюлетень", доступна на веб-сайтах БТ з метою отримання інформації з різних сфер інтересів, здійснюється через відповідні онлайн-форми (підписку) та з посилань на скасування підписки в повідомленнях, отриманих після підписки (скасування підписки) відповідно.

Ми також повідомляємо вам, що підписка / відписування на /з "інформаційних бюлетенів", які ви обираєте на веб-сайтах БТ, не впливає на варіанти обробки ваших даних для рекламних цілей, заповнених у формах банку, доступних у закладах або на веб-сайті БТ (онлайн-форма знаходиться за наступним посиланням: https://www.bancatransilvania.ro/gdpr/ доступна клієнтам BT тільки для вираження маркетингових варіантів в контексті їх договірних відносин з банком).

c. Категорії персональних даних, що обробляються відвідувачам веб-сайтів BT/сторінок у соціальних мережах

Якщо ви відвідуєте веб-сайт BT , ми збираємо наступні категорії персональних даних:

  • дані, оброблені за допомогою файлів cookie;
  • IP-адреса;
  • дані про обладнання, яке використовується для доступу до веб-сайту.

Крім того, у формах, доступних на веб-сайтах BT, ми збираємо, у відповідних випадках:

  • date de identificare- nume, prenume, și, în unele cazuri, cu consimțământul persoanelor vizate, codul numeric personal;
  • date de contact- adresa de e-mail și/sau numărul de telefon.

Vă atragem atenția că website-urile BT pot conţine link-uri către website-uri a căror politică de confidenţialitate/de prelucrare a datelor cu caracter personal este diferită de cea a BT. Persoanele care trimit date cu caracter personal către oricare dintre aceste website-uri trebuie să fie conștiente că acestea cad sub incidenţa politicii de confidenţialitate/de prelucrare a datelor cu caracter personal a acelor website-uri, care recomandăm să fie citită. Politica BT privind prelucrarea și protecția datelor cu caracter personal nu se aplică informaţiilor furnizate pe respectivele website-uri, BT nu are control asupra prelucrărilor datelor cu caracter personal pe care furnizorii acestor website-uri le realizează în propriile lor scopuri și nu își asumă nicio răspundere cu privire la aceste prelucrări.

Dacă utilizați paginile de social media ale BT și inserați comentarii, imagini, opinii și/sau aprecieri la postările noastre, vom prelucra de regulă:

  • numele user-ului dumneavoastră de pe respectiva platformă de social media
  • opiniile exprimate;
  • imaginile inserate.

În unele cazuri este posibil– de regulă urmare a participării dumneavoastră la diverse consursuri/campanii sau inserării de către dumneavoastră a unor comentarii în cadrul cărora ne sesizați nemulțumiri legate de activitatea BT sau interogați în legătură cu orice aspecte legate de activitatea noastră- să vă solicităm și furnizarea altor informații care să ne permită identificarea dumneavoastră și/sau a situației sesizate, precum și furnizarea răspunsului la aceasta. De regulă este vorba despre:

  • detalii despre situația sesizată;
  • date de identificare- de regulă nume, prenume;
  • identificatori: după caz, ID client BT (CIF BT), IBAN;
  • date de contact: de regulă adresa de e-mail și/sau numărul de telefon.

În cazul în care ne furnizați aceste date cu caracter personal în cadrul platformei de social media, le vom prelucra în scopurile menționate anterior în cadrul prezentei secțiuni. Pentru protecția datelor dumneavoastră, vă rugăm să nu ne transmiteți date cu caracter personal în cadrul unor postări care sunt publice pe platformele noastre de social media.

Vă rugăm să aveți în vedere că, în situațiile în care inserați imagini care sunt date cu caracter personal ale dumneavoastră sau ale altor persoane sau când etichetați diverse alte persoane în cadrul paginilor de social media ale băncii, vă exprimați consimțământul cu privire la utilizarea acestor date de către bancă, respectiv ne garantați că ați obținut consimțământul persoanelor cărora aceste date le aparțin.

Nu în ultimul rând, vă aducem la cunoștință că orice date cu caracter personal pe care le inserați în paginile de social media ale BT sunt prelucrate și de furnizorii respectivelor platforme de social media și ele se supun prevederilor politicilor de confidențilitate ale respectivelor platforme. BT nu are control asupra prelucrărilor datelor cu caracter personal pe care furnizorii acestor platforme le realizează în propriile lor scopuri și nu își asumă nicio răspundere cu privire la aceste prelucrări.

a. Cine este un prospect BT?

Puteți avea calitatea de prospect BT dacă ați solicitat în unitățile băncii, prin intermediul website-urilor din portofoliul acesteia sau prin intermediul unor parteneri contractuali ai BT informații despre produse/servicii BT, ați inițiat contractarea acestora fără a finaliza această acțiune sau v-ați înscris în diferite campanii organizate de bancă.

b. Scopurile în care prelucrăm datele prospecților BT

Dacă sunteți prospect BT, vă prelucrăm datele, după caz, în următoarele scopuri:

  • verificarea identității, în vederea confirmării/infirmării calității de client BT;
  • luarea de măsuri/furnizarea de informații sau răspunsuri la cererile/sesizările/reclamațiile de orice natură adresate băncii de orice persoană, precum și la cele adresate de autorități sau instituții pe orice canal, inclusiv prin intermediul serviciilor de comunicații electronice și internet;
  • dovedirea cererilor/acordurilor/opțiunilor cu privire la anumite aspecte solicitate/discutate/agreate, inclusiv în cadrul apelurilor telefonice inițiate de dumneavoastră sau de bancă, prin consemnarea aspectelor discutate și, după caz, înregistrarea audio a convorbirilor telefonice sau, după caz, audiovideo;
  • збір вашої думки щодо якості послуг/продуктів/працівників БТ (оцінка якості обслуговування);
  • проведення внутрішніх (у тому числі статистичних) аналізів;
  • здійснення контролю за ризиками за процедурами і процесами банку, а також проведення аудиторської або слідчої діяльності;
  • архівування - як у фізичному, так і в електронному форматі - документів, складання резервних копій;
  • виконання реєстраційних та секретарських послуг щодо кореспонденції, адресованій банку та/або надісланій ним, а також для здійснення кур'єрської діяльності; 
  • asigurarea securității sistemelor informatice utilizate de BT;
  • запобігання шахрайству;
  • calcularea comisioanelor la care sunt îndreptățite anumite categorii de angajați.

c. Categorii de date cu caracter personal prelucrate prospecților BT

Dacă sunteți prospect BT, după caz, vă prelucrăm de regulă:

  • date de identificare- nume, prenume, și, în unele cazuri, numai cu consimțământul dumneavoastră sau dacă justificăm un interes legitim, codul numeric personal (CNP);
  • date de contact- adresa de e-mail și/sau număr de telefon.

a. Cine este un candidat BT ?

Sunteți un candidat pentru posturi disponibile la BT sau pentru stagii de practică organizate de BT dacă ne-ați transmis sau dacă am primit CV-ul dumneavoastră pentru a-l utiliza în scop de recrutare, direct de la dumneavoastră sau de la/prin intermediul altor persoane, sau dacă ne-ați adus la cunoștință în orice alt mod că sunteți interesat de ocuparea unor posturi BT/participarea la stagii de practică BT.

b. Scopurile în care prelucrăm datele candidaților BT

Ми обробляємо ваші дані, як це може бути, для:

  • recrutare pentru postul/posturile sau, după caz, pentru stagiul de practică pe care doriți să îl ocupați/urmați în cadrul băncii, precum și în scopuri strâns legate de această activitate, precum:
  • luarea de măsuri/furnizarea de informații sau răspunsuri la cererile/sesizările/reclamațiile de orice natură adresate băncii de orice persoană, precum și la cele adresate de autorități sau instituții, pe orice canal, inclusiv prin intermediul serviciilor de comunicații electronice și internet;
  • доведення запитів/угод/варіантів щодо певних запитаних/обговорюваних/узгоджених питань, у тому числі у ініційованих Вами або банком телефонних дзвінках, шляхом запису обговорюваних питань та, залежно від випадку, аудіозапису телефонних розмов або, залежно від випадку, аудіовідео;
  • проведення внутрішніх (у тому числі статистичних) аналізів;
  • здійснення контролю за ризиками за процедурами і процесами банку, а також проведення аудиторської або слідчої діяльності;
  • архівування - як у фізичному, так і в електронному форматі - документів, складання резервних копій;
  • виконання реєстраційних та секретарських послуг щодо кореспонденції, адресованій банку та/або надісланій ним, а також для здійснення кур'єрської діяльності; 
  • asigurarea securității sistemelor informatice utilizate de BT;
  • запобігання шахрайству.

În cazul în care veți aplica doar pentru un anume post/stagiu de practică, datele dumneavoastră cu caracter personal vor fi prelucrate de bancă doar în cadrul procesului de recrutare pentru respectivul post/stagiu de practică, urmând ca acestea să fie șterse la finalizarea respectivului proces de recrutare.

Dacă, în schimb, veți opta sa fiți contactat în general pentru poziții vacante/stagii de practică desfășurate în BT, vom păstra datele dumneavoastră și le vom utilizata în scop de recrutare pentru o perioadă de 1 an, termen care poate fi prelungit cu acordul dumneavoastră.

În cadrul procesului de recrutare pot deveni relevante referințe de la angajatorii anteriori sau de la cadre didactice. Dacă banca va avea nevoie de acestea, vă va contacta pentru a vă solicita acordul de a obține aceste referințe în numele dumneavoastră. În cazul în care nu vă veți exprima consimțământul în acest sens, va fi necesar să obțineti chiar dumneavoastră aceste referințe, dacă veți dori să continuați procesul de recrutare.

c. Categorii de date cu caracter personal prelucrate candidaților BT

Candidaților BT le prelucrăm, de regulă, următoarele categorii de date cu caracter personal, așa cum sunt ele indicate în CV-ul depus la/transmis băncii:

  • date de identificare - nume, prenume;
  • vârsta, pentru verificarea eligibilității dumneavoastră de a deveni angajat sau, după caz, de a participa la anumite stagii de practică BT;
  • date de contact - adresa de e-mail și/sau număr de telefon;
  • date privind studiile și experiența profesională;
  • orice alte date relevante din CV.

a. Cine este/când vă prelucrăm date în calitate de petiționar BT ?

Sunteți o astfel de persoană dacă adresați BT orice solicitare, pe orice canal, indiferent dacă aveți calitatea de client BT, client ocazional BT sau dacă faceți parte din orice altă categorie de persoane fizice.

b. Scopurile în care prelucrăm datele petiționarilor BT

În funcție de situația și calitatea concretă pe care o aveți în relație cu banca, când ne transmiteți o solicitare vă prelucrăm datele cu caracter personal în următoarele scopuri:

  • verificarea identității, inclusiv în vederea confirmării/infirmării calității de client BT;
  • luarea de măsuri/furnizarea de informații sau răspunsuri la cererile/sesizările/reclamațiile de orice natură adresate băncii de orice persoană, precum și la cele adresate de autorități sau instituții, pe orice canal, inclusiv prin intermediul serviciilor de comunicații electronice și internet;
  • dovedirea cererilor/acordurilor/opțiunilor cu privire la anumite aspecte solicitate/discutate/agreate în cadrul apelurilor telefonice inițiate de dumneavoastră sau de bancă, prin consemnarea aspectelor discutate și, după caz, înregistrarea audio a convorbirilor telefonice;
  • збір вашої думки щодо якості послуг/продуктів/працівників БТ (оцінка якості обслуговування);
  • здійснення контролю за ризиками за процедурами і процесами банку, а також проведення аудиторської або слідчої діяльності;
  • проведення внутрішніх (у тому числі статистичних) аналізів;
  • архівування - як у фізичному, так і в електронному форматі - документів, складання резервних копій;
  • виконання реєстраційних та секретарських послуг щодо кореспонденції, адресованій банку та/або надісланій ним, а також для здійснення кур'єрської діяльності; 
  • asigurarea securității sistemelor informatice utilizate de BT;
  • запобігання шахрайству;
  • calcularea comisioanelor la care sunt îndreptățite anumite categorii de angajați.

c. Categorii de date cu caracter personal prelucrate petiționarilor BT

Pentru a înregistra, confirma primirea, analiza, formula și transmite răspuns la orice cereri/sesizări/reclamații pe care ni le adresați, prelucrăm următoarele categorii de date cu caracter personal:

  • date de identificare: nume, prenume și alte date din această categorie pe care ni le puneți la dispoziție sau date personale pe care BT este necesar să le prelucreze pentru identificarea petiționarului BT pentru a preveni dezvăluirea de informații confidențiale (inclusiv date cu caracter personal) către destinatari care nu sunt în drept să le recepționeze;
  • date de contact: adresă de corespondență, adresă de e-mail, număr de telefon;
  • vocea, în cadrul convorbirilor și înregistrărilor convorbirilor telefonice (inițiate de petiționari sau de bancă);
  • după caz, orice alte informații despre care banca are cunoștință și care sunt necesare pentru analizarea solicitărilor.

a. Cine este/când vă prelucrăm datele în calitate de terț BT ?

Sunteți inclus(ă) în această categorie de persoane vizate dacă orice dată cu caracter personal ce vă privește ne este dezvăluită/transferată de către clienți BT, de către clienți ocazionali BT în contextul relației acestora cu noi sau de către orice altă persoană. Datele dumneavoastră le prelucrăm în acest context în calitate de terț BT, chiar dacă aveți și alte relații directe cu noi (ex. un solicitant de credit BT ne pune la dispoziție contractul de vânzare-cumpărare al imobilului în care dumneavoastră figurați ca vânzător. În acest caz, datele din acest contract vi le vom prelucra în calitatea dumneavoastră de terț, chiar dacă sunteți de fapt și client BT și vă prelucrăm datele și în alte scopuri, proprii relației contractuale pe care o aveți stabilită cu banca).

Astfel, cu titlu exemplificativ, vă prelucrăm datele în calitatea dumneavoastră de terți BT, dacă aparțineți oricăreia dintre următoarelor categorii de persoane fizice:

  • membri ai familiei unui client BT sau ai unui angajat BT- este posibil ca, în anumite situații, Clienții să ne aducă la cunoștință date în legătură cu membri ai familiei lor, mai ales în contextul formulării și analizării unei cereri de creditare sau a derulării unui contract de credit.
    Totodată, angajații BT este posibil să pună la dispoziție date apaținând unor membri de familie, în diverse contexte legate de relația lor de muncă cu noi (ex. copii minori ai angajaților, alți membri ai familiei angajaților BT);
  • plătitori non-clienți: persoane fizice care sunt clienți ai altor instituții care oferă servicii de plată și care ordonă transferuri de sume către conturile Clienților deschise la BT (transferuri interbancare ordonate de clienții altor instituții de plată către Clienti BT titulari de cont) - este necesar să prelucrăm datele acestor persoane pentru prestarea serviciilor de plată și conform obligațiilor noastre legale;
  • beneficiari ai plăților non-clienți: persoane fizice care sunt clienți ai altor instituții care oferă servicii de plată, către conturile cărora Clienții BT ordonă transferuri de sume (transferuri interbancare ordonate către clienții altor instituții de plată de către Clienți BT)– este necesar să prelucrăm datele acestei categorii de persoane pentru a presta serviciile de plată și conform obligațiilor legale;
  • persoane fizice menționate la detaliile/explicațiile plății într-un ordin de plată depus/transmis/recepționat la BT– completarea câmpurilor aferente explicațiilor/detaliilor unei plăți este obligatorie conform prevederilor legale în domeniul prevenirii spălării banilor şi finanţării terorismului. Conform principiului reducerii la minimum a datelor, ar trebui inserate în aceste câmpuri date cu caracter personal numai atunci când este absolut necesar și respectiv numai datele care sunt strict necesare;
  • persoane autorizate (altele decât împuterniciți sau delegați pe conturi) persoane fizice nominalizate să ordone/inițieze în numele unui Client BT operațiuni – bancare sau non-bancare- prin intermediul canalelor oferite de BT (ex. instrucțiuni de plată telefonice);
  • persoane fizice ale căror date sunt menționate pe diverse înscrisuri puse la dispoziția băncii– în cazul în care un client BT, client ocazional BT sau orice persoană cu care banca interacționează depune la/transmite către bancă diferite înscrisuri, în diferite situații (ex. adeverințe sau înscrisuri de orice tip care conțin date cu caracter personal ale semnatarilor sau, după caz, ale altor persoane menționate în cuprinsul înscrisurilor) banca va prelucra aceste date având în vedere necesitatea de a păstra aceste înscrisuri, chiar dacă este posibil să nu aibă nevoie să  prelucreze datele în altă formă decât stocarea lor;
  • persoane în legătură cu care banca primește solicitări/cereri de informații de la diverse instituții și/sau autorități publice, de la notari, avocați, executori judecătorești etc; 
  • participanți la diverse evenimente sau acțiuni de responsabilitate socială organizate de bancă, ale căror date este necesar să le prelucrăm în vederea asigurării logisticii evenimentelor; 
  • orice alte categorii de persoane fizice ale căror date cu caracter personal ne sunt puse la dispoziție de către orice persoană cu care interacționăm sau care ajung în posesia noastră în orice alt mod.

b. Scopurile în care prelucrăm datele terților BT

Prelucrăm datele dumneavoastră ca terț BT în funcție de scopul în care este necesar în relația noastră cu persoana care ni le-a furnizat, precum și în următoarele scopuri conexe:

  • gestionarea relațiilor de muncă cu angajații BT, după caz;
  • здійснення контролю за ризиками за процедурами і процесами банку, а також проведення аудиторської або слідчої діяльності;
  • проведення внутрішніх (у тому числі статистичних) аналізів;
  • архівування - як у фізичному, так і в електронному форматі - документів, складання резервних копій;
  • виконання реєстраційних та секретарських послуг щодо кореспонденції, адресованій банку та/або надісланій ним, а також для здійснення кур'єрської діяльності; 
  • asigurarea securității sistemelor informatice utilizate de BT;
  • запобігання шахрайству.

c. Categorii de date cu caracter personal prelucrate terților BT

Cele mai des întâlnite date pe care le prelucrăm terților BT sunt, cu titlu exemplificativ:

  • date de identificare- nume, prenume, cod numeric personal (CNP);
  • relația dintre dumneavoastră și un client sau angajat BT, după caz;
  • funcție deținută în cadrul unei persoane juridice;
  • semnătură;
  • orice alte date care ne sunt puse la dispoziție de orice persoană cu care interacționăm în cadrul activității noastre.

a. Cine pot fi persoanele care și-au exprimat la BT opțiuni privind prelucrarea datelor lor în scop publicitar (după caz, acord sau refuz)

În prezent sunt considerate a fi persoane care și-au exprimat la BT acordul pentru a le fi prelucrate datele cu caracter personal în scop publicitar oricare dintre următoarele categorii de persoane vizate:

  • clienți BT, clienți ocazionali BT sau orice terți BT care și-au exprimat acest consimțământ pe formularul dedicat al BT utilizat în unitățile BT începând cu data de 12.03.2018 și pe website-ul BT www.bancatransilvania.ro (online formularul din cadrul acestui link: https://www.bancatransilvania.ro/gdpr/ este disponibil doar pentru clienții BT) începând cu luna mai 2018;
  • clienți BT, clienți ocazionali BT sau orice terți care și-au exprimat acest consimțământ pe formulare utilizate în activitatea băncii anterior datei de 12.03.2018 și nu și-au modificat/retras acest consimțământ între timp, nici în urma informării pe care banca le-a transmis-o în luna mai 2018 cu privire la această posibilitate, nici din proprie inițiativă.

Sunt în prezent persoane care și-au exprimat refuzul de a le fi prelucrate datele cu caracter personal în scop publicitar clienți BT, clienți ocazionali BT sau orice terți BT care și-au exprimat de la început refuzul de a le fi prelucrate datele în acest scop, precum și persoane care, deși și-au exprimat inițial un acord de a le fi prelucrate datele în scop publicitar, și-au retras ulterior acest consimțământ.

b. Scopurile în care prelucrăm datele persoanelor care și-au exprimat la BT opțiuni privind prelucrarea datelor lor în scop publicitar (după caz, acord sau refuz)

Dacă v-ați exprimat acordul pentru a vă fi prelucrate datele în scop publicitar, le vom prelucra după cum urmează:

  • transmiterea de mesaje publicitare*, conform consimțământului exprimat (scop publicitar);
  • verificarea identității persoanelor, în vederea confirmării/infirmării calității lor de Client BT;
  • dovedirea cererilor/acordurilor/opțiunilor cu privire la aspecte în legătură cu opțiunile publicitare, prin consemnarea aspectelor discutate și, după caz, înregistrarea audio a convorbirilor telefonice (inițiate de bancă sau de dumneavoastră);
  • проведення внутрішніх (у тому числі статистичних) аналізів;
  • архівування - як у фізичному, так і в електронному форматі - документів, складання резервних копій;
  • виконання реєстраційних та секретарських послуг щодо кореспонденції, адресованій банку та/або надісланій ним, а також для здійснення кур'єрської діяльності; 
  • asigurarea securității sistemelor informatice utilizate de BT;
  • запобігання шахрайству.

Dacă v-ați exprimat refuzul în legătură cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scop publicitar vom prelucra datele dumneavoastră în toate scopurile de mai sus, cu excepția celui referitor la transmiterea mesajelor publicitare.
*BT dorește să informeze persoanele interesate despre produsele/serviciile/evenimentele oferite/organizate de bancă, de entitățile din Grupul Financiar BT sau de partenerii acestora, sens în care prelucrează datele cu caracter personal ale acestor persoane, dacă și-au exprimat consimțămantul de a primi mesaje publicitare.
Formularul dedicat exprimării/colectării opțiunilor de marketing utilizat în prezent de BT, este accesibil în orice unitate a băncii și pe website-ul www.bancatransilvania.ro, sau direct la următorul link: https://www.bancatransilvania.ro/gdpr/
Formularul online este disponibil doar pentru Clienții BT și poate fi utilizat de aceștia nu doar pentru exprimarea inițială a opțiunilor de marketing, ci inclusiv pentru modificarea unor opțiuni anterior exprimate, precum și, după caz, pentru retragerea consimțământului pentru recepționarea de mesaje publicitare.

c. Categorii de date cu caracter personal prelucrate persoanelor care și-au exprimat la BT acordul privind prelucrarea datelor lor în scop publicitar, destinatarii acestora și perioada prelucrării lor

Datele prelucrate de BT în scopul transmiterii de mesaje publicitare sunt de regulă:

  • date de identificare: nume, prenume;
  • date de contact: numărul de telefon și/sau adresa de poștă electronică sau de corespondență furnizate de persoanele interesate să recepționeze mesaje publicitare sau, după caz, cele declarate în evidențele băncii pentru scopul cunoașterii clientelei (derulării relației contractuale) în cazul Clienților BT;
  • în cazul Clienților BT: alte informații pe care le aflăm despre clienți, în contextul în care aceștia utilizează serviciile/produsele BT (ex. date despre tranzacții, vârstă, locaƫie, plajă de venituri etc.), pe care le vom studia automat (profilare) pentru a ne crea o parere legată de produsele/serviciile/evenimentele care li s-ar potrivi (publicitate personalizată).

Datele cu caracter personal vor fi prelucrate de bancă pentru transmiterea de mesaje publicitare până la încetarea relației contractuale cu Clienții BT sau, după caz, până la momentul retragerii acordului lor de a recepționa astfel de mesaje (ultima variantă inclusiv în cazul oricăror alte categorii de persoane care nu sunt Clienți BT).

În unele cazuri, pentru transmiterea mesajelor publicitare, BT va contracta furnizori de servicii, care vor prelucra datele cu caracter personal ale persoanelor vizate în numele și pentru BT, numai pentru transmiterea mesajelor publicitare stabilite respectând întocmai instrucțiunile BT și fiind sub atenta supraveghere a Băncii.

Persoanele doritoare pot opta să recepționeze mesaje publicitare din mai multe categorii, printre care enumerăm: produse și servicii ale BT și ale subsidiarelor BT, evenimente organizate de BT, produse/servicii ale partenerilor, care au legătură cu produse/servicii ale BT sau ale subsidiarelor BT și evenimente organizate de partenerii BT.

Subsidiarele BT ale căror produse/servicii și evenimente se doresc a fi promovate în cadrul mesajelor publicitare transmise persoanelor care au optat în acest sens sunt următoarele entități din cadrul  Grupului Financiar BT: BT Microfinanțare IFN SA ( „BT Mic”), BT Asset Management S.A.I. S.A., ( „BTAM”), BT Leasing Transilvania IFN S.A. („BTL”), BT Direct IFN S.A. („BTD”), BT Capital Partners S.S.I.F. S.A.(„BTCP”), alte entități care se pot alătura  Grupului BT în viitor.

Lista partenerilor actuali ai BT și/sau ai subsidiarelor BT ale căror produse/servicii și evenimente se doresc a fi promovate în cadrul mesajelor publicitare transmise persoanelor care au optat în acest sens este accesibilă la link-ul: https://www.bancatransilvania.ro/parteneri.

În cazul în care ați optat pentru recepționarea de mesaje publicitare despre produse/servicii evenimente oferite/organizate de subsidiare BT sau de către parteneri, aceste entități vor prelucra datele cu caracter personal în scopul transmiterii acestor mesaje, sub atenta supraveghere și coordonare a Băncii și, după caz, împreună cu aceasta. Pentru orice eventuale prelucrări de date cu caracter personal realizate de partenerii BT/subsidiarele BT  în afara sau adiacent transmiterii de mesaje publicitare, cum ar fi, spre exemplu, în scopul încheierii unor contracte aferente produselor/serviciilor acestora care au fost promovate, acești parteneri urmează să acționeze în calitate de operatori ai datelor cu caracter personal prelucrate.

Acordul de a fi contactat în scop publicitar poate fi retras sau modificat oricând prin mai multe modalități, indicate distinct pe formularul dedicat exprimării acordului de prelucrare a datelor cu caracter personal în scop publicitar.
Retragerea consimțământului operează numai pentru viitor și nu afectează legalitatea prelucrării datelor realizată înainte de momentul acestei retrageri.

Vă rugăm să aveți în vedere că abonarea sau dezabonarea vreunei adrese de e-mail introduse de dumneavoastră în formulare/câmpuri de tipul/cu denumirea „newsletter”, disponibile pe website-uri BT pentru a primi informații din diverse domenii de interes, se gestionează prin intermediul respectivelor formulare online (abonarea) și respectiv din link-uri de dezabonare din cuprinsul mesajelor primite în urma abonării (dezabonarea).
De asemenea, vă informăm că abonarea/dezabonarea la/de la „newslettere” pentru care optați pe website-urile BT, nu influențează opțiunile privind prelucrarea datelor dumneavoastră în scop publicitar completate pe formularele băncii disponibile în unitățile sau de pe website-ul BT.

De regulă, datele cu caracter personal aparținând persoanelor vizate ale căror date le prelucrăm sunt colectate de noi direct de la acestea, în diverse ocazii și modalități, precum:

  • la momentul stabilirii și pe parcursul derulării relației de afaceri cu BT;
  • cu ocazia încheierii și derulării unor contracte pentru produse/servicii oferite de bancă, în nume propriu sau pentru terți;
  • prin completarea unor formulare disponibile pe website-ul BT, pe alte website-uri deținute de bancă sau de alte entități din Grup;
  • prin înscrierea/participarea la diverse concursuri/campanii organizate de BT în unitățile sale, pe website-ul BT sau pe paginile băncii din platformele de social media;
  • când ni se solicită informații/recepționăm sesizări/reclamații la numerele de telefon ale băncii, pe adresele de poștă electronică, prin mesaje transmise pe paginile băncii din rețele de socializare sau recepționate letric în unitățile BT;
  • când se aplică pentru posturi disponibile în bancă (online, trimițând/depunând CV- uri în unitățile BT sau pe diverse adrese de poștă electronică, la târguri de carieră sau alte evenimente);
  • când vizitează website-urile/platformele de social media ale BT.

Cu toate acestea, există situații când datele sunt colectate din alte surse, cum ar fi:

  • de la alți Clienți persoane fizice sau juridice titulari de cont, în situații precum, dar fără a se limita la: împuternicirea altor Clienți pe conturile acestora deschise la bancă, contractarea unor produse/servicii ale băncii de către un Client în numele altui Client care l-a împuternicit în acest sens, contractarea de către angajatori care sunt Clienți persoane juridice ai BT a unor produse/servicii ale băncii pentru/pe numele angajaților lor (ex. tichete de masă, beneficii la încasarea veniturilor salariale în conturile deschise la BT, conturi de garanții gestionare etc);
  • de la plătitori- persoane fizice sau juridice, indiferent dacă au sau nu calitatea de Clienți BT- în contextul în care aceștia transferă/depun sume în conturile Clienților persoane fizice/juridice titulari de cont;
  • de la autorități sau instituții publice (ex. instanțe de judecată, parchete, executori judecătorești, BNR, ANPC, ANSPDCP etc.), notari, avocați în contextul în care aceștia ne transmit sesizări sau solicitări;
  • de la/prin intermediul Transfond, SWIFT, organizații internaționale de plată etc;
  • de la instituții de credit cu care Banca Transilvania S.A. a fuzionat (Volksbank România S.A. și Bancpost S.A.);
  • de la bănci partenere și bănci de corespondent, de la băncile sau instituțiile financiare participante în creditele sindicalizate;
  • de la organizații internaționale de plată;
  • de la alte entități ale Grupului Financiar Banca Transilvania etc;
  • din surse publice, precum dar fără a se limita la: Registrul Oficiului Comerțului, Registrul Național de Publicitate Mobiliară, Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară, portalul instanțelor de judecată,  Monitorul Oficial, social media, internet etc.;
  • din evidențe de tipul Biroului de Credit, Centrala Riscului de Credit, în cazul în care există un temei juridic și un scop determinat și legitim pentru consultarea acestora;
  • de la furnizori privați de baze de date – ex. entități abilitate să administreze baze de date cu persoanele acuzate de finanțarea actelor de terorism și cele expuse politic;
  • de la entități din Grupul Financiar BT, în vederea utilizării lor în scopuri determinate și legitime, în general pentru buna desfășurare a activității economice comune pe care o derulează împreună cu celelalte entități din Grupul BT și pentru îndeplinirea cerințelor legale aferente supravegherii pe baza consolidată a Grupului Financiar BT;
  • de la parteneri contractuali ai băncii din diverse domenii
  • de la societăți de colectare a debitelor/recupere a creanțelor (ex. putem afla noile date de contact ale Clienților de la societăți care ne sprijină în activitatea de recuperare creanțe, date pe care acestea din urmă le obțin în baza interacțiunilor proprii cu aceștia sau cu persoane apropiate acestora);
  • de la societăți de evaluare;
  • de la societăți de asigurare;
  • de la societăți de administrare ale fondurilor de pensii și de investiții;
  • de la Depozitarul Central S.A., în cazul datelor acționarilor băncii;
  • de la orice alte persoane fizice sau juridice care ne transmit sesizări/cereri care conțin date cu caracter personal (ex. persoane care ne sesizează că unii Clienți BT nu mai au același date de contact pe care le-au declarat în evidențele băncii).

Temeiurile în baza cărora BT prelucrează date cu caracter personal sunt, după caz:

  • necesitatea de a prelucra datele pentru îndeplinirea unei sarcini care serveşte unui interes public;
  • obligația legală a băncii;
  • încheierea/executarea contractelor încheiate cu persoana vizată;
  • interesul legitim al băncii și/sau al unor terți;
  • consimțământul persoanelor vizate.

Cu excepția cazurilor în care datele cu caracter personal sunt prelucrate în temeiul consimțământului persoanelor vizate, și în unele cazuri în care temeiul prelucrării îl constituie interesul legitim, refuzul persoanelor de a le fi prelucrate datele de către BT vor face imposibilă prestarea serviciilor solicitate sau a soluționării cererilor acestora.

Datele cu caracter personal ale Clienților Băncii și, după caz, ale altor categorii de persoane vizate menționate în prezenta Politică, sunt dezvăluite de BT sau, după caz, transferate, în conformitate cu principiile GDPR, în baza temeiurilor juridice aplicabile în funcție de situație și doar în condiţii care asigură deplină confidențialitate și siguranţă a datelor, către categorii de destinatari, precum, dar fără a se limita la:

  • alți Clienți care au dreptul și nevoia de a le cunoaște;
  • entități din cadrul Grupului Financiar BT;
  • cesionari;
  • parteneri contractuali (prestatori de servicii) utilizați de bancă în cadrul desfașurării activității sale bancare, precum dar fără a se limita la: servicii IT (mentenanță, dezvoltare software), arhivare în format fizic și/sau electronic, curierat, audit, servicii conexe emiterii cardurilor și de înrolare a acestora în platforme, de studii/cercetare de piață, de transmitere a mesajelor publicitare, de monitorizare a traficului și comportamentului utilizatorilor instrumentelor online, de servicii de marketing prin intermediul resurselor social media, etc);
  • societăți de procesare plăți inter-bancare și transmitere a informațiilor privind operațiuniile inter-bancare (ex: Transfond SA, Society for Worldwide Interbank Financial Telecommunication- SWIFT);
  • parteneri ai băncii din diverse domenii, ale căror produse/servicii/evenimente le putem promova Clienților BT în baza consimțământului acestora. Lista actualizată cu partenerii băncii se regăsește aici: https://www.bancatransilvania.ro/parteneri;
  • organizaţii internaționale de plată (ex. Visa, Mastercard);
  • procesatori de plăți;
  • entități financiar-bancare participante la schemele/sistemele de plată și comunicații inter-bancare cum ar fi SWIFT, SEPA, ReGIS, instituții financiar-bancare cărora le confirmăm sau le solicităm confirmarea semnăturilor și/sau a anumitor informații ce se pot regăsi în cadrul scrisorilor de bonitate, scrisorilor de garanție bancară, altor adrese emise de Clienții Băncii în favoarea partenerilor acestora de afaceri, alte entități (cum ar fi bănci sau instituții financiar-bancare) în contextul operațiunilor de cesiune sau de restructurare a portofoliilor de creanțe și/sau alte drepturi ale Băncii născute în baza raporturilor juridice cu Clienții;
  • bănci partenere si bănci de corespondent, bănci sau instituții financiare participante în creditele sindicalizate;
  • autorități și instituții publice, precum, dar fără a se limita la: Banca Națională a României (BNR), Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF)*, Ministerul Justiției, Ministerul Administrației și Internelor, Oficiul Național de Prevenire și Combatere a Spălării Banilor (ONPCSB) **, Agenția Națională de Cadastru și Publicitate Imobiliară (ANCPI), Registrul Național de Publicitate Mobiliară (RNPM), Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF), inclusiv, după caz, unitățile teritoriale ale acestora;
  • societăți (fonduri) de garantare a diverselor tipuri de produse de creditare/depozit (ex.FNGCIMM, FGDB etc.);
  • notari publici, avocați, executori judecatorești;
  • Centrala Riscului de Credit***;
  • Biroul de Credit și Participanții la sistemului Biroului de Credit****;
  • societăţi de asigurare;
  • societăți de evaluare;
  • societăți de colectare debite restante/creanțe ale băncii;
  • societăți de administrare ale fondurilor de pensii și de investiții entități către care Banca a externalizat furnizarea de servicii financiar-bancare;
  • instituții bancare sau autorități statale, inclusiv din afara Spațiului Economic European - în cazul transferurilor internaţionale de tip SWIFT sau ca urmare a prelucrărilor realizate în scopul aplicării legislației FATCA și CRS;
  • furnizori de platforme de social media.

*Conform prevederilor Codului de procedură fiscală (Legea 207/2015), în calitatea sa de instituție de credit, BT are obligația legală de a comunica zilnic organului fiscal central – A.N.A.F.- lista titularilor persoane fizice, juridice sau orice alte entităţi fără personalitate juridică ce deschid ori închid conturi, precum şi datele de identificare ale persoanelor care deţin dreptul de semnătură pentru conturile deschise la acestea, lista persoanelor care închiriază casete de valori, precum şi încetarea contractului de închiriere. A.N.A.F. poate comunica aceste date către organe fiscale locale sau către alte autorități publice centrale și locale, în condițiile legii.

**În cazul în care sunt îndeplinite condițiile pentru transmiterea de către BT a unor date cu caracter personal către Oficiul Naţional de Prevenire şi Combatere a Spălării Banilor, potrivit Legii nr. 129/2019 pentru prevenirea şi combaterea spălării banilor şi finanţării terorismului, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative, acestea se transmit concomitent şi pe acelaşi format şi către A.N.A.F.

***Banca are obligația legală de a raporta către Centrala Riscurilor de Credit (CRC) informaţia de risc de credit pentru fiecare debitor care îndeplineşte condiţia de a fi raportat (cuprinde datele de identificare ale unui debitor, persoană fizică sau persoană juridică nonbancară, şi operaţiunile în lei şi în valută prin care Banca se expune la risc faţă de acel debitor), respectiv să fi înregistrat faţă de acesta un risc individual, precum şi informaţia despre fraudele cu carduri constatate.
****Banca are interesul legitim de a raporta în Sistemul Biroului de Credit, la care au acces și ceilalți Participanți (în principal instituții de credit și instituții financiare nebancare) datele personale ale debitorilor care înregistrează întârzieri la plata creditului de cel puțin 30 de zile, după înștiințarea prealabilă a persoanelor vizate în acest sens cu cel puțin 15 zile înainte de data raportării.

Atunci când este necesar pentru aducerea la îndeplinire a obiectelor contractelor încheiate cu Clienții BT sau Clienții ocazionali BT, și numai în situații specifice sau în baza unor garanții adecvate, banca va transfera în străinatate date cu caracter personal, după caz, inclusiv către state care nu asigură un nivel de protecție adecvat al acestora. Statele care nu asigură un nivel de protecție adecvat sunt statele din afara Uniunii Europene/a Zonei Economico-Europene, cu excepția statelor cărora Comisia Europeană le-a recunoscut un nivel de protecție adecvat, și anume: Andorra, Argentina, Canada (numai socitatile comerciale), Elveția, Insulele Feroe, Guernsey, Israel, Insula Man, Jersey, Noua Zeelandă, Uruguay, Japonia, Statele Unite ale Americii– numai în limita protecției oferite de Scutul de confidențialitate UE-SUA- (în măsura în care nu va fi emisă o decizie contrară în privința oricăruia dintre aceste state).

Dacă Clienții BT sau Clienții ocazionali BT ordonă prin intermediul băncii tranzacții în cadrul cărora destinatarii plăților sunt situați în state care nu asigură un nivel de protecție adecvat al datelor cu caracter personal, transferul datelor către respectivele state se întemeiază pe prevederile Regulamentului general privind protecția datelor referitoare la: transferul care este necesar pentru executarea unui contract între bancă și Client sau pentru aplicarea unor măsuri precontractuale adoptate la cererea Clientului său, după caz, transferul care este necesar pentru încheierea unui contract sau pentru executarea unui contract încheiat în interesul persoanei vizate.
În situația în care este necesar să transfere date cu caracter personal către țări terțe/organizații internaționale și în alte circumstanțe, banca va proceda în acest sens numai cu garanțiile prevăzute legal pentru aceste transferuri.

În unele circumstanțe, numai cu îndeplinirea prevederilor GDPR, în cadrul activității bancare desfășurate de BT se utilizează procesele decizionale automatizate, inclusiv ca urmare a creării unor profiluri. Acestea sunt decizii luate de bancă după caz, cu sau fără intervenția unui factor uman, și pot produce efecte juridice și/sau pot afecta persoanele vizate în mod similar, într-o măsură semnificativă.

Asemenea situații, prezentate cu titlu exemplificativ, sunt următoarele:

  • pentru aplicarea măsurilor de cunoaștere a clientelei în scopul prevenirii și combaterii spălării banilor și al finanțării terorismului, se vor efectua verificări în bazele de date cu persoanele acuzate de finanțare a actelor de terorism sau, după caz, cu persoane cu risc ridicat de fraudă și, dacă Clienții se regăsesc înscriși în aceste evidențe, banca își rezervă dreptul de a refuza intrarea în relație de afaceri cu aceștia sau de a înceta relația contractuală;
  • pentru a proteja Clienții BT și Clienții ocazionali împotriva fraudelor, precum și pentru ca banca să își îndeplinească în mod adecvat obligațiile de cunoaștere a clientelei, monitorizează tranzacțiile lor și, dacă identifică operațiuni suspecte (cum ar fi plăți neobișnuite ca frecvență, valoare, raportat inclusiv la sursa fondurilor declarată de Clienții titulari de cont sau la scopul și natura relației de afaceri, tranzacții ințiate din localități diferite la intervale scurte de timp, care nu permiteau deplasarea  între acele locații), adoptă în consecință măsuri de blocare a tranzacțiilor, cardurilor conturilor, luând aceste decizii pe baze exclusiv automate;
  • conform prevederilor legale, acordarea produselor de creditare este condiționată de existența unui anumit grad de îndatorare al solicitanților. Pentru determinarea eligibilității de a contracta un produs de creditare raportat la gradul de îndatorare, acesta va fi determinat pe baza unor criterii automate, pornind de la nivelul veniturilor și al cheltuielilor pe care le înregistrează solicitantul;
  • în scopul verificării obiective a îndeplinirii condițiilor de eligibilitate pentru preofertarea și, după caz, analizarea unei cereri de credit formulate la BT de un solicitant, în majoritatea cazurilor se va utiliza o aplicație de scoring a băncii care va analiza date completate în cererea de credit,  informații rezultate din verificări efectuate în evidențele proprii ale băncii și/sau în cele ale Biroului de Credit S.A. și va emite un scor care determină riscul de credit și probabilitatea de achitare în viitor a ratelor la timp. La scorul emis se adaugă rezultatul altor verificări ale situației solicitantului, care vor fi analizate de angajații băncii pentru a se stabili dacă sunt îndeplinite condițiile de eligibilitate stabilite prin reglementările interne. Decizia finală de aprobare sau respingere a cererii de credit este bazată însă pe analiza efectuată de angajații Băncii (intervenția umană);
  • în cazul în care Clienții BT și-au exprimat pe formularul dedicat acordul pentru ca datele lor cu caracter personal să fie prelucrate în scop publicitar pentru transmiterea unor mesaje personalizate, acestea au la bază un profil realizat pe baza diferitelor criterii, precum, dar fără a se limita la date despre tranzacții, vârstă, locaƫie, plajă de venituri, pe care banca le va studia automat pentru a-și  face o părere în legătură cu produsele/serviciile/evenimentele care s-ar potrivi Clienților. În unele cazuri, acest profil realizat va determina doar promovarea unui anumit produs/serviciu către persoanele determinate ca îndeplinind condițiile profilului, iar alteori va face ca numai persoanele care îndeplinesc criteriile profilului să poată contracta/beneficia de anumite oferte promoționale.

Datele cu caracter personal prelucrate de bancă în scopul cunoașterii clientelei pentru prevenirea spălării banilor şi finanţării terorismului, inclusiv datele privind tranzacțiile derulate prin conturile deschise la bancă, vor fi păstrate de bancă cel puțin 5 ani de la data încetării relației de afaceri cu Clientul persoană fizică sau persoană juridică titular de cont, conform termenului de păstrare legal stabilit în sarcina băncii.

De asemenea, în cazul în care relația de afaceri nu este deschisă, datele din cuprinsul cererii vor fi stocate la nivelul BT timp de cel puțin 5 ani de la data refuzului băncii de a stabili respectiva relație contractuală. 

Datele cu caracter personal completate într-o cerere de credit sunt păstrate în evidențele BT pe o perioadă de 3 ani de la data semnării cererii de creditare, în cazul în care aceasta este respinsă și, respectiv, pe o perioadă de 5 ani începând cu data încetării relației de afaceri cu banca a clientului creditat, în cazul în care se va încheia un contract de credit urmare a aprobării cererii de creditare. 
În ceea ce privește datele prelucrate în cadrul activității BT în sistemul Biroului de Credit, acestea sunt stocate la nivelul acestei instituții și dezvăluite Participanților timp de 4 ani de la data ultimei actualizări, cu excepția datelor solicitanților de credit care au renunțat la cererea de credit sau cărora nu li s-a acordat creditul, care sunt stocate și dezvăluite Participanților pentru o perioadă de 6 luni.

Datele personale pentru care BT are obligația legală de raportare către Centrala Riscului de Credit (CRC) vor fi menținute în evidențele CRC pe o perioada de 7 ani de la data înscrierii lor.
Pentru datele prelucrate în temeiul consimțământului persoanelor vizate în scopul transmiterii mesajelor cu caracter publicitar, acestea se vor prelucra până la încetarea relației de afaceri/contractuale cu banca sau, după caz, până la retragerea respectivului acord.

În scopul dovedirii faptului că s-au recepționat sesizări/reclamații/solicitări de informații/măsuri și că s-au formulat și transmis răspunsuri la acestea, datele aferente acestor petiții vor fi păstrate în evidențele BT (împreună cu datele cu caracter personal cuprinse în acestea) atât în format hârtie, cât și electronic, pe perioada relației de afaceri pentru clienții BT, respectiv pentru o perioadă necesară îndeplinirii scopului în care au fost prelucrate (formularea răspunsului/furnizarea informațiilor), plus o perioadă de 3 ani- termenul legal de prescripție în cazul în care datele nu aparțin unor clienți BT.  

Datele cu caracter personal prelucrate candidaților BT vor fi păstrate până la finalul procesului de recrutare pentru postul disponibil sau, în cazul în care candidații s-au arătat interesați să fie contactate pentru mai multe posturi care li s-ar potrivi, datele din CV-uri și alte înscrisuri pe care le-au pus la dispoziția BT în acest scop vor fi păstrate pentru o perioadă de cel mult 1 an, dacă în acest interval de timp nu se solicită ștergerea lor din evidențele Băncii. Acest termen poate fi prelungit cu acordul candidatului.

Durata de stocare a datelor obţinute prin intermediul sistemului de supraveghere video este proporţională cu scopul pentru care se prelucrează datele, respectiv nu depăşeşte 30 de zile, perioada după care înregistrările se şterg prin procedură automată, în ordinea în care au fost înregistrate. În cazul producerii unui incident de securitate (inclusiv a unei încălcări a securității datelor cu caracter personal), durata de păstrare a materialului filmat relevant poate depăşi limitele normale în funcţie de timpul necesar investigării suplimentare a incidentului de securitate.

Orice alte date cu caracter personal prelucrate de BT în alte scopuri indicate vor fi păstrate pentru perioada necesară aducerii la îndeplinire a scopurilor pentru care au fost colectate la care se pot adăuga termene neexcesive, stabilite conform obligațiilor legale aplicabile în domeniu, inclusiv dar fără limitare la dispozițiile în materia arhivării.

Oricărei persoane vizate îi este garantată exercitarea drepturilor prevăzute de GDPR, respectiv:

a) dreptul de acces: persoanele vizate pot obține de la BT confirmarea că le sunt prelucrate datele cu caracter personal, precum și informații privind specificul prelucrării cum ar fi: scopul, categoriile de date cu caracter personal prelucrate, destinatarii datelor, perioada pentru care datele sunt păstrate, existența dreptului de rectificare, ștergere sau restricționare a prelucrării. Acest drept permite persoanelor vizate să obțină gratuit o copie a datelor cu caracter personal prelucrate, precum și contra-cost orice copii suplimentare;

b) dreptul la rectificarea datelor: persoanele vizate pot să solicite BT să modifice datele incorecte ce le privesc ori, după caz, să completeze datele care sunt incomplete;

c) dreptul la ștergere: persoanele vizate pot solicita ștergerea datelor lor cu caracter personal atunci când:
  • acestea nu mai sunt necesare pentru scopurile pentru care le-am colectat și le prelucrăm;
  • a fost retras consimțământul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal și BT nu le mai poate prelucra în baza altor temeiuri;
  • datele cu caracter personal sunt prelucrate contrar legii;
  • datele cu caracter personal trebuie șterse conform legislației relevante;

d) dreptul la retragerea consimțământului: persoanele vizate pot să își retragă oricând consimțământul cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal prelucrate pe bază de consimțământ. Retragerea consimțământului nu afectează legalitatea prelucrărilor realizate anterior acestui moment.

e) dreptul de opoziție: persoanele vizate se pot opune oricând prelucrărilor în scop de marketing, precum și prelucrărilor bazate pe interesul legitim al BT, din motive care țin de situația lor specifică;

f) dreptul la restricționarea prelucrării: persoanele vizate pot solicita restricționarea prelucrării datelor lor cu caracter personal dacă:
  • contestă corectitudinea datelor cu caracter personal, pentru o perioadă care ne permite să verificăm exactitatea datelor în cauză;
  • prelucrarea este ilegală, iar persoana vizată se opune ștergerii datelor cu caracter personal, solicitând în schimb restricționarea utilizării lor;
  • datele nu ne mai sunt necesare prelucrării, dar persoana vizată ni le solicită pentru o acțiune în instanță;
  •  în cazul în care persoana vizată s-a opus prelucrării, pentru intervalul de timp în care se verifică dacă drepturile legitime ale BT ca operator prevalează asupra drepturilor persoanei vizate.

g) dreptul la portabilitatea datelor: persoanele vizate pot solicita, în condițiile legii, ca banca să le furnizeze anumite date cu caracter personal într-o formă structurată, utilizată frecvent și care poate fi citită în mod automatizat. Dacă persoanele vizate solicită, BT poate transmite respectivele date unei alte entități, dacă este posibil din punct de vedere tehnic.

h) dreptul de a depune o plângere la Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal: persoanele vizate au dreptul de a depune o plângere la Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal în cazul în care consideră că le-au fost încălcate drepturile: Autoritatea Națională pentru Supravegherea Prelucrării Datelor cu Caracter Personal, B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30 Sector 1, cod poştal 010336 Bucureşti, România anspdcp@dataprotection.ro
Pentru exercitarea drepturilor menționate la punctele a) – g) de mai sus, sau pentru orice întrebări despre prelucrarea datelor cu caracter personal realizată de BT, persoanele vizate pot utiliza datele de contact ale responsabilului cu protecția datelor desemnat de BT, trimițând cererea:
  • pe cale poștală, la adresa din mun. Cluj-Napoca, str. Calea Dorobanților, nr. 30-36, jud. Cluj, cu mențiunea „în atenția responsabilului cu protecția datelor”
  • la adresa de poștă electronică dpo@btrl.ro.

BT elaborează un cadru intern de standarde și politici pentru a păstra securitatea datelor cu caracter personal. Acestea sunt actualizate periodic pentru a respecta reglementările ce sunt aplicabile Băncii și cele mai înalte standarde în domeniu.

În mod specific și conform legii, Banca adoptă și aplică măsuri tehnice și organizatorice adecvate (politici și proceduri, securitate informatică etc.) pentru a asigura confidențialitatea și integritatea datelor cu caracter personal și a modului în care acestea sunt prelucrate.
Angajații BT au obligația de a păstra confidențialitatea și nu pot divulga ilegal datele cu caracter personal pe care le prelucrează în cadrul activității lor.
Banca se asigură că, partenerilor săi contractuali care au acces la datele cu caracter personal și care acționează în calitate de persoană împuternicită de BT, le impune obligații contractuale în conformitate cu prevederile legale și că verifică respectarea de către aceștia a obligațiilor pe care și le-au asumat.
Partenerii contractuali care acționează în calitate de persoană împuternicită a băncii vor prelucra datele cu caracter personal în numele și pentru bancă, numai în conformitate cu instrucțiunile primite de la aceasta și numai respectând cerințele de securitate și confidențialitate în limitele impuse.
Garantăm că BT nu va vinde datele cu caracter personal pe care le-a colectat de la persoanele vizitate și că nu va transmite aceste date decât celor în drept să le cunoască, cu respectarea principiilor și obligațiilor stabilite legal.

Prezenta politică este revizuită în mod regulat pentru a garanta drepturile persoanelor vizate și pentru a îmbunatăți modurile de prelucrare și protecție a datelor cu caracter personal.