Цю сторінку було автоматично перекладено з румунської українською.

Завантажити BT Pay

Відскануйте код за допомогою мобільного телефону, залежно від вашої телефонної системи.

Завантажити BT Pay

Відскануйте код за допомогою мобільного телефону, залежно від вашої телефонної системи.

Завантажити BT Pay

Відскануйте код за допомогою мобільного телефону, залежно від вашої телефонної системи.

Завантажити NeoBT

Відскануйте код за допомогою мобільного телефону, залежно від вашої телефонної системи.

Завантажити NeoBT

Відскануйте код за допомогою мобільного телефону, залежно від вашої телефонної системи.

Завантажити NeoBT

Відскануйте код за допомогою мобільного телефону, залежно від вашої телефонної системи.

Завантажити BT24

Відскануйте код за допомогою мобільного телефону, залежно від вашої телефонної системи.

Завантажити BT24

Відскануйте код за допомогою мобільного телефону, залежно від вашої телефонної системи.

Довідково - інформаційний центр
  • Довгий час очікування!

    Наразі ми маємо дуже велику кількість дзвінків до нашого кол-центру. Якщо у вас термінова проблема, зателефонуйте зараз, інакше ми зачекаємо на вас пізніше. Для швидких відповідей спробуйте Ask BT або BT Visual Help.

  • 0264 308 308 028 або *8028 Номер доступний з будь-якої національної мережі.
    0264 303 003 Гаряча лінія для всіх румунів, які перебувають за межами країни, включаючи допомогу англійською мовою.

    Пошук за допомогою штучного інтелекту

    ШІ-пошук на Ask BT відповість на всі ваші банківські запитання.

    Візуальна довідка BT

    Щоб швидко переглянути дані свого рахунку, зателефонуйте за номером 0264 308 000 та отримайте SMS з посиланням для доступу.

    Політика конфіденційності People of BT

    Інформація про обробку персональних даних в рамках програми People of BT для виконання трудових формальностей в Banca Transilvania

    Версія, що застосовується з 01.01.2023

    I. Хто є контролером персональних даних та суб'єктами персональних даних


    Ця інформаційна довідка адресована кандидатам, які після подання заявки на посаду в Banca Transilvania ("Банк", "БТ") отримали пропозицію стати співробітниками БТ. Банк надає цим відібраним кандидатам можливість отримати доступ до пропозиції роботи та виконати певні формальності щодо працевлаштування через мобільний додаток People of BT ("Додаток"). Використання Додатку передбачає обробку персональних даних, і якщо ви користуєтесь ним, то ви є суб'єктом такої обробки. Якщо ви заповнюєте персональні дані в Додатку/завантажуєте документи з персональними даними інших фізичних осіб (наприклад, ваших дітей та/або чоловіка/дружини) і вони є суб'єктами обробки.

    Обробка персональних даних здійснюється контролером Banca Transilvania, S.A. з місцезнаходженням в Клуж-Напока, вул. Калея Доробантілор, 30-36, повіт Клуж, зареєстрована в Торговому реєстрі під номером J12/4155/1993, унікальний код RO 5022670, контактний телефон: 02648028.

    Цим повідомляємо, які персональні дані ми збираємо через додаток, для яких цілей і на яких підставах ми їх обробляємо, кому ми їх розкриваємо, як довго ми їх зберігаємо і які права мають суб'єкти даних при цій обробці. Якщо ми переглянемо це повідомлення, ми повідомимо вас про це в додатку.

    Нагадуємо, що ми обробляємо ваші персональні дані як кандидата на посади в БТ, як зазначено в Політиці конфіденційності БТ, розділ С, пункт 9, яку ви можете знайти на веб-сайті www.bancatransilvania.ro або за наступним посиланням https://www.bancatransilvania.ro/politica-prelucrare-si-protectie-date-personale.

    Водночас, якщо ви станете співробітником БТ, ви знайдете детальну інформацію про обробку ваших персональних даних у цій якості в Політиці Banca Transilvania S.A. та інших суб'єктів Фінансової групи БТ щодо обробки персональних даних їхніх співробітників, яка розміщена на веб-сайті банку або до якої ви можете отримати доступ безпосередньо за наступним посиланням: https://www.bancatransilvania.ro/politica-BT-date-angajati.pdf.


    II. На яких підставах ми обробляємо дані і що станеться, якщо ви відмовитеся їх обробляти

    Якщо ви вирішите використовувати Додаток для виконання деяких формальностей при працевлаштуванні в BT, ми будемо обробляти персональні дані, які ви вводите в Додатку, на наступних підставах:

    • юридичні зобов'язання, які БТ має відповідно до Кодексу законів про працю та іншого чинного законодавства у сфері трудових відносин, фінансово-банківської діяльності або оподаткування;
    • вжити необхідних заходів для укладення трудового договору з BT;
    • законний інтерес банку (наприклад, для Вашої ідентифікації/автентифікації в Заявці, з огляду на наш законний інтерес у запобіганні шахрайству та запобіганні розголошенню Ваших персональних даних, що містяться в оферті, стороннім особам; для нагадування Вам певної важливої інформації, наприклад, дати, коли Ви маєте пройти профогляд або підписати трудовий договір тощо);
    • ваша згода на обробку даних у полях Заявки, заповнення яких є необов'язковим. Ви можете виконати формальності, доступні в Заяві, навіть якщо вирішите не заповнювати ці дані.

    Якщо ви не бажаєте, щоб ми обробляли ваші персональні дані в рамках Заявки, ви можете завершити процедуру працевлаштування, принісши необхідні документи до банку. Однак ви не можете стати співробітником BT, якщо не надасте нам персональні дані, які ми зобов'язані збирати за законом або які необхідні для укладення трудового договору.


    III. Для яких цілей ми обробляємо персональні дані, що це за дані і звідки ми їх збираємо

    A. З метою забезпечення безпеки Додатку та запобігання шахрайству ми обробляємо ваші персональні дані наступним чином:

    1. ідентифікувати себе як користувача Додатку

    Для того, щоб використовувати Додаток, нам необхідно підтвердити вашу особу, щоб гарантувати, що ми надішлемо пропозицію про роботу і зберемо необхідні дані про працевлаштування від кандидата, якого ми обрали. Ми здійснюємо цю ідентифікацію на основі адреси електронної пошти та номера телефону, вказаних вами в процесі підбору персоналу (як правило, в резюме). Ми перевіримо, чи маєте ви доступ до цих контактних даних, зокрема, чи можете ви ввести пароль, необхідний для першого входу в систему, який надсилається електронною поштою. Якщо ви успішно виконаєте ці кроки, ви станете користувачем Додатку і зможете отримати доступ до нього в будь-який час, використовуючи ідентифікатор користувача (це ваша адреса електронної пошти) і встановлений вами пароль (початковий пароль, який буде надісланий вам електронною поштою компанією BT, вам потрібно буде змінити після першого входу).

    2. для запобігання шахрайству та розголошенню даних неуповноваженим особам

    З метою захисту ваших даних, заповнених у Додатку або знайдених у документах, завантажених у Додаток, ми збираємо та використовуємо дані про телефон, на який ви встановлюєте Додаток (згенерований пристроєм токен, виробник та модель телефону, тип операційної системи телефону), які будуть пов'язані з вашим обліковим записом користувача Додатку. Якщо ви відмовитеся надати доступ до цих даних, ви не зможете користуватися додатком.

    Зверніть увагу, що для роботи додатку також потрібні дозволи на іншу інформацію на вашому телефоні (наприклад, дозвіл на сповіщення про відсутність з'єднання з Інтернетом). Ці дозволи відрізняються залежно від операційної системи телефону, на який ви встановили додаток, і не можуть бути обмежені BT. Дозволи, в тому числі ті, які не потребують вашої явної згоди як користувача Додатку, детально описані в розділі "Дозволи" Додатку в Play Store/Apple Store. Для дозволів, які вимагають вашої згоди (наприклад, камера, фотогалерея), ваша згода буде запитана заздалегідь у додатку. Ми запевняємо вас, що банк не має доступу до всієї цієї інформації на вашому телефоні, а лише до тих файлів на вашому телефоні, які ви вирішите завантажити в додаток.


    B. З метою виконання певних кроків, необхідних для укладення індивідуального трудового договору, ми обробляємо ваші персональні дані наступним чином

    1. надати вам пропозицію про роботу

    В рамках пропозиції роботи в BT, яку ми надаємо вам у Заяві, ми обробляємо ваше ім 'я та прізвище, а також дані про посаду, на яку ви будете прийняті, якщо станете співробітником BT (наприклад, посада/назва роботи, відділ/дирекція, де ви будете працювати, тип/тривалість трудового договору, тривалість робочого часу, дохід у вигляді заробітної плати, пропоновані відпустки та інші пільги і т. д.).


    2. для збору даних/документів, необхідних для працевлаштування (якщо ви приймаєте пропозицію про роботу)

    У полях анкети ви зможете заповнити персональні дані/завантажити документи з персональними даними, необхідними для працевлаштування.

    Якщо ви вирішили скористатися додатком для проходження формальностей при працевлаштуванні без відвідування банку (візит до трудової медицини та підписання трудового договору), вам необхідно завантажити в додаток принаймні копію паспорта та диплома про освіту.

    Під час завантаження документів додаток запитає дозвіл на доступ до пам'яті телефону, де знаходяться документи. Banca Transilvania не може отримати доступ/прочитати інформацію або документи, що зберігаються на телефоні, який ви використовуєте, а лише ті, які ви завантажуєте в Додаток. 

    Нижче ви знайдете інформацію про те, які персональні дані/документи (включаючи копії документів) нам потрібні для того, щоб прийняти вас на роботу, і навіщо вони нам потрібні:

    • посвідчення особи*.

    Для того, щоб підготувати ваш трудовий договір, нам потрібні ваші ідентифікаційні дані, в тому числі для того, щоб мати можливість довести, що ми перевірили вашу особу. Чинне трудове законодавство вимагає від нас зберігати документи, що підтверджують законність і правильність заповнення трудової книжки, у вашій особовій справі. Одним з таких документів є ваше посвідчення особи.

    *вам потрібно буде завантажити фотографію вашого посвідчення особи (CI), звідки ми автоматично витягнемо ваші дані за допомогою процесу оптичного розпізнавання символів. Якщо дані будуть отримані неправильно, вам потрібно буде зв'язатися з BT (на екрані додатку є спеціальна кнопка, яка полегшить вам зв'язок з ними). Обов'язково завантажте свою копію посвідчення особи, щоб мати змогу запланувати зустріч з лікарем з питань гігієни праці (обов'язковий крок у процесі працевлаштування).

    • документи про освіту/кваліфікаційні сертифікати

    Ці документи також вимагаються законом і є частиною особової справи. Якщо ви претендуєте на роботу водія, ваше водійське посвідчення варте одного з цих кваліфікаційних сертифікатів.

    Інші документи, які ви можете завантажити в додаток, якщо вони у вас є і ви бажаєте відправити їх нам таким чином (якщо ви не бажаєте завантажувати їх в додаток, вам доведеться принести їх, коли ви прийдете на підписання трудового договору), є наступними:

    • трудова книжка або довідка про стаж (якщо ви працювали раніше)

    Дані в цих документах використовуються для визначення вашого загального трудового стажу, щоб ми могли розрахувати кількість днів щорічної відпустки, на яку ви маєте право за законом.

    Будь ласка, також повідомте нам, якщо BT - ваш перший роботодавець , оскільки вони пропонують певні фінансові стимули при першому працевлаштуванні.

    • довідка про відсутність судимості

    У заяві ми попросимо вас вказати номер і дату довідки про несудимість, а коли ви прийдете підписувати трудовий договір, ви повинні будете пред'явити нам оригінал довідки. Ми маємо законний інтерес у зборі даних з вашої довідки про несудимість, оскільки у фінансово-банківському секторі важливо переконатися, що люди, яких ми хочемо найняти, мають репутацію і поведінку в суспільстві, які не впливають на імідж банку і не створюють ризиків для наших клієнтів. Для деяких позицій законодавство, що застосовується до кредитних установ, зобов'язує нас запитувати ці дані, включаючи копію судимості.

    • свідоцтво про шлюб (за наявності)

    Цей документ і персональні дані, що містяться в ньому, необхідні нам для того, щоб працевлаштувати вас, тільки якщо ваш чоловік/дружина не отримує доходу і ви бажаєте заявити його/її як вашу співзастраховану/залежну особу.

    • свідоцтва про народження дітей (за наявності)

    Нам потрібна копія цього документа (незалежно від того, чи перебувають діти під вашою опікою чи ні), щоб мати можливість застосувати, відповідно до встановленого податковим законодавством зобов'язання, відрахування від вартості певних премій (наприклад, різдвяна премія, великодня премія і т.д.). Документ необхідний для цього як для ваших неповнолітніх дітей, так і для повнолітніх дітей, які продовжують навчання до 26 років включно.

    Крім того, якщо ви бажаєте скористатися для своїх неповнолітніх дітей послугами медичного закладу, представленого в пропозиції про працевлаштування, ми також будемо використовувати дані, наведені в цьому документі, для цієї мети.

    • рекомендаційний лист

    У додатку ви знайдете форму рекомендаційного листа . Якщо ви працювали раніше, нам буде корисно переслати її вашому останньому роботодавцю для заповнення. Оскільки вас прийнято на посаду у фінансовій установі, де вимоги дуже суворі, наступна інформація про вашу попередню роботу є важливою для нас у процесі відбору персоналу: чи відповідала ваша професійна діяльність очікуванням від займаної посади, чи було адекватним ваше ставлення до керівництва та колег, чи притягувалися ви до дисциплінарної відповідальності протягом останніх 12 місяців роботи, чи завдавали ви матеріальної або репутаційної шкоди організації, в якій працювали, чи відкривалися проти вас кримінальні або адміністративні провадження у зв'язку з посадою, яку ви займали в останнього роботодавця.

    Якщо ви не можете отримати цей документ від вашого колишнього роботодавця, коли ви прийдете підписувати трудовий договір, ми запитаємо вас, чи дозволите ви нам запитати ці рекомендації про вас безпосередньо у нього, щоб завершити процес найму.


    C. для належного започаткування трудових відносин

    • збір даних про особисті вподобання та імідж (за фотографією профілю)

    Якщо ви згодні, ми хотіли б, щоб ми - як ваш роботодавець - і ваші майбутні колеги знали кілька речей про вас, наприклад, як ви бажаєте, щоб вас називали, який шоколад ви віддаєте перевагу, інша інформація, яку ви хотіли б, щоб ваші колеги знали про вас з самого початку, як ви виглядаєте (фотографія профілю), щоб ми могли впізнати вас, коли ви прийдете на роботу / в ваш перший день роботи.

    Ви не зобов'язані надавати нам цю інформацію ні в заяві, ні під час підписання трудового договору. Однак ми вважаємо, що знання цієї інформації допоможе нам створити робочий простір, який відповідатиме вашим уподобанням.

    Якщо ви вирішите завантажити фотографію профілю, додаток запитає у вас дозволу на доступ до камери/фотогалереї вашого пристрою. Залежно від версії Android/iOS телефону, який ви використовуєте, у вас будуть різні способи надання/заборони доступу. Якщо ви надаєте доступ до камери/фотогалереї для завантаження фотографій, ви можете пізніше відкликати цей дозвіл. У цьому випадку ви не зможете користуватися функціями додатку, які вимагають використання камери, але зможете користуватися іншими частинами додатку.

    Після завантаження зображення профілю ви можете видалити його в будь-який час.

    • надсилання нагадувань у додатку

    Щоб ви не пропустили необхідних для працевлаштування зустрічей (наприклад, в медичному кабінеті, при підписанні трудового договору), ми надішлемо вам сповіщення в додатку, коли ці моменти наблизяться. оскільки в наших законних інтересах, щоб зустрічі були дотримані.

    • підтримка використання Додатку

    Ми маємо законний інтерес звернутися до вас за підтримкою, якщо ви не можете виконати всі формальності, необхідні для подачі заявки. Для цього ми використаємо контактну інформацію, яку ви надали банку у своєму резюме, наприклад, номер телефону або адресу електронної пошти. Ви можете заперечити проти контакту з метою підтримки, повідомивши про це рекрутера.

    Всі оброблені дані, які ми маємо, ми отримали від вас. Дані не підлягають автоматизованому прийняттю рішень або профілюванню.


    IV. Кому ми можемо розкривати персональні дані, заповнені в Заявці

    Дані/документи, заповнені/завантажені в Заявці, будуть доступні працівникам БТ, які повинні їх знати.

    Іншими одержувачами даних є особи, зазначені в Політиці Banca Transilvania S.A. та інших суб'єктів Фінансової групи BT щодо обробки персональних даних їхніх працівників.


    V. Як довго ми зберігаємо персональні дані, заповнені в Заявці

    Терміни зберігання персональних даних, заповнених у Заявці, відрізняються наступним чином:

    Однак, якщо в процесі відбору персоналу ви висловили згоду на обробку ваших даних для будь-яких інших вакансій, доступних в компанії BT, застосовуються терміни зберігання, викладені в Політиці конфіденційності BT, розділ C, пункт 9.


    VI. Які права мають суб'єкти даних

    Відповідно до положень Загального регламенту про захист даних ("GDPR"), вам як суб'єкту обробки персональних даних гарантуються такі права: право на отримання інформації (ми виконуємо своє зобов'язання щодо інформування вас цим повідомленням), право на доступ, право на виправлення, право на видалення даних, право на обмеження обробки, право на перенесення даних, право на заперечення, право на відкликання згоди (для даних, що обробляються на підставі вашої згоди/дозволу). Ці права детально викладені також у положеннях Політики конфіденційності BT у розділі J. 

    Ви можете скористатися цими правами в BT або звернутися до відповідального за захист даних BT (DPO), надіславши запит поштою на вказаний вище офіс BT з позначкою "до уваги DPO" або електронною поштою на адресу dpo@btrl.ro.

    Ви також маєте право звернутися до Національного органу з нагляду за обробкою персональних даних (ANSPDCP).